auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pią 13 Maj, 2011
GeKo napisał/a:
a nie wkurza was, na różnych sklepach właśnie takie ułożenie produktów jeden pod drugim jak w przypadku opcji 2 I 3?
Dokładnie, jak próbujesz otworzyć 5 z pośród 15 produktów na stronie to na takiej liście 1 pod drugim porostu sie gubię i nie wiem co kliknąłem, a co nie (jak ktos nie uzywa zakladek tylko klika w produkt i wstecz to juz wogole ciężko sie odnaleźć na długiej pionowej liście po kliknięciu wstecz), jak jest jeden obok drugiego 15 produktów zmieści ci sie w 5 liniach co daje 2,5x krótszą strone niz jeden pod drugim.
Co do designu ciemne tło ogólne i jasne wokół produktów pozwala mi się skupić na produktach i poszczególnych menu zamiast biegać wzrokiem po całej jasnej stronie.
Nie znam sie na tym do końca to są moje prywatne uwagi.
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011
od takiej kolorystyki bola oczy po dluzszym czasie, no ale przez 5h raczej klient tam siedziec nie bedzie
dla mnie ok, tylko czcionka menu po lewej jakos tak malo czytelna.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011
Niestety, z dwóch powodów. Pierwszy to niopłacalność (koszta budowy formy) Drugi tak skomplikowane kształty najlepiej wykonywać na prepregach, a do tego potrzebny jest piec do wygrzewania, który będę miał dopiero za miesiąc. Podejrzewam że na allegro ceny będą w okolicach 100-200zł za taki koszyk.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Śro 18 Maj, 2011
Litery chce dać pomarańczowe bo szare słabo widać..
Literówki i konkretne napisy co będzie w konkretnym miejscu to potem, równie dobrze by tam moglo pisać dupa dupa.