auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
Wysłany: Pon 27 Sie, 2012
Jakarti napisał/a:
powiedz coś nowego. w skandynawii wszyscy są..
alkoholikami.
Z samego rana chodze i szukam puszek i butelek zeby je oddac w sklepie. Jak dobrze pojdzie to uzbieram na flaszke. Pozniej ide w kolejke gdzie daja jedzenie za darmo, co by przyoszczedzic na alkohol troche.
Popoludniami spotykam sie ze znajomymi od flaszki i jeste fajnie. Wieczorem zawsze ktos dostanie po pysku. Czasami policja zabierze mnie do izby wytrzezwien, w sumie wszyscy juz tam mowia do mnie po imieniu.
Teraz czekam na koniec miesiaca zeby dostac pieniadze z socjalu, nie zawsze mam sile by zbierac puszki i butelki. Tak wyglada moje zycie. Dziekuje za uwage.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Barejka napisał/a:
w fabryce hajsu
spoko - super poziom rozmowy wiec to pewnie pierwszy powod dlaczego nie potrzebujesz w telefonie innych aplikacji pomagajacych w komunikowaniu sie z ludzmi
po drugie, wiele osob wykorzystuje rowniez tel. w pracy i dla rozrywki.
rozumiem, ze Ty nie ale to nie znaczy, ze wszyscy potrzebują 3210.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
qbus napisał/a:
Piję tyle na ile mam ochotę... czasami trochę więcej
'
piję tyle ile dam radę... czasami trochę więcej