auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
mustang 500km to nie wiem czy odczuje w ogóle pasażera na takiej trasie.
otóż to, poza tym jak masz z wahą i kierowcą 2 tony to pasażer zwiększa Ci masę o niecałe 5 procent a przy Waszych furach o ~10%.
Kenet napisał/a:
4 razy usłyszałem w sumie jedno zdanie na temat przejazdu i kilka na temat auta.
"masz ZAKUR!WISTE zawieszenie..
WIEM, ale ONO ROBI ROBOTĘ! "
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2011
M napisał/a:
ze ma zaje.bisty zawias
hehe, M mnie ubiegł
takie odniosłem wrażenie, że auto jest stabilne, nie odczuwa się mocno transferu masy, podbicia na 2 łukach w tym wyjście na prostą bez bólu w krzyżu i taki tam. naprawdę wydawało mi się że tył współgra z przodem.
zresztą wiecie jak jest, to tylko odczucia po 1 przejeździe, wiem natomiast, że trzeba zasiadać na prawym z najlepszymi. czasy spadają później same.
imo bardzo dobrze zagrałem z tymi fuldami trochę się na nich rozkręciłem, potem 2 kółka time attack.
Brakuje mi płynności i powtarzalności
pozatym ten ABS czasem potrafi zadziałać z dupy trzeba go wyłączyć, bo nie ma ani hamowania ani skręcania jak się załączy.
co do masy pasażera, na pewno jest różnica, spytałem na ulężu, bo myslałem że znacie od na to pytanie, jak chłopaki zaczeli gadac że to spokojnie jest 1.5 2 sec to aż mi sie miło zrobiło .
dałoby się napewno tez jakoś wyliczyć, kwestia matematyki
z drugiej strony, baczek pomagał bo mówił że tu i tu. a 2-3 rzeczy ni choleryy nie mogłem sobie wbić do głowy.