auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2018
Ukłony za determinację, bo o tym, że zawsze byłeś pierwszym driverem hothatcha wszyscy wiedzieli od dawna. Ciekawe gdzie Cię to wszystko zawiedzie. Informuj na bieżąco, bo może garstka nas na hh.org została ale dzięki temu masz tutaj 100% fanów
Myślę, że tylko jedno klasyczne zdanie jest w stanie wyrazić jednocześnie niedowierzanie, szacunek i radość w stylu hothatch.org- SZOK TATO KUPĘ STF!
Gratulacje!
W weekend dowiedziałem się jeszcze bardzo ciekawej rzeczy w związku z regulaminem i obecnym systemem punktacji.
Otóż, do klasyfikacji generalnej sezonu liczone są punkty które uzyskuje się w danej klasie a nie w klasyfikacji generalnej wyścigu.
Tak więc startując w klasie B - (liga gentleman powyżej chyba 35roku) praktycznie nie miałbym konkurencji... Jeśli to się utrzyma na 2019 to jest to całkiem niezły argument aby jednak wystartować w 2019. Może znacie kogoś kto zna kogoś z chęcią wsparcia $$$ z dużym prawdopodobieństwem sukcesu ?
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 12 Wrz, 2018
jak zacznie jeździć serię to będzie można sterroryzować jakiś osiedlowy pub żeby na telebimie odpalali i zrobić kącik kibica