Prawda jest taka:
spryskiwacze srednio sobie radza, ja czyszcze sam, spryski sie zapchaly i dobrze, przynajmniej 5l plynu nie schodzi w tydzien.
Samopoziomowanie to tez nie super idealna sprawa, skuteczne reczne bedzie dobre.
Chodzi o wiazke swiatla!!
Jak jest do dupy to zadne spryski ani samopoziomowanie nic nie da.
A najwiekszy klopot jest wlasnie taki ze takie przerobki czesto swieca wszedzie.
Fakt, nowy accord na xsenonach oslepia, a np taki avensis nowy ma tak dobrze zrobione lampy ze stojac przed nim zastanawiam sie czy ma tylko pozycyjne zapalone.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 08 Gru, 2006
piotrek napisał/a:
czesto zdaza sie ze zwykle swiatla tez oslepiaja....
To prawda tyle że zwykłe światła powodują troche mniejsze spustoszenie dla oczu osób nadjeżdżających z przeciwka w nocy. Mnie osobiście średnio obchodzi czy ktoś do regulowania świateł używa samopoziomowania, korbki od trabanta czy taśmy klejącej dopuki po minieciu się z nim na drodze nie musze mróżyć oczu bo nic nie widze
A tym którzy oślepiają życze jaknajgorzej i jebitnie wysokich mandatów żeby się nauczyli że druciarstwo nie popłaca..
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007
Najbardziej podoba mi się fota tylko z ringami, nbardzo łądnie się to prezentuje, generalnie nie mam pojęcia jak świeci taki xenon, ale na niebiesko wygląda ładnie.
No i pług tez się jak na razie łądnie prezentuje, fela RC-kowa łądne światełka z przodu, nieźle się zapowiada
auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Sty 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007
Loko napisał/a:
Najbardziej podoba mi się fota tylko z ringami, nbardzo łądnie się to prezentuje, generalnie nie mam pojęcia jak świeci taki xenon, ale na niebiesko wygląda ładnie.
No i pług tez się jak na razie łądnie prezentuje, fela RC-kowa łądne światełka z przodu, nieźle się zapowiada
Dam pełny opis w dziale Pimp jak tylko będe mógł .. ale bez Off topu ;;;
Xenon swieci DUZO lepiej niz najlepsza zarówka Warto ....