auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007
...i to właśnie dokona dzieła zniszczenia - radio planeta to zupełna porażka, dno dna, na samą myśl o nim zaczynam mieć mdłości :573:
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007
The Mc napisał/a:
O starej radiostacji mozna mowic duzo i to duzo dobrego i uwazam ze obecna "radiostacja" powinna zmienic nazwe ze wegledu na szacunek do ludzi ktorzy ja stworzyli (jak Pawel Sito)a sami niech sie nazwa Rozglosnia Dresiarska
A "Winda na szafe" ktos pamieta??
No normalnie poczulem sie jak dres .. tylko jak sie dres czuje ?:D
RZADAM SATYSFAKCJI !!
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 07 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Wto 13 Lis, 2007
do mnie większość tych stacji nie dociera nie wiem czemu, może Toruń zakłóca....
Obecnie Polskie Radio BIS, dużo alternatywy , fajne audycje wieczorem ale czasami nie da się tego słuchać to wtedy przełączam na Trójkę. W Trójce również lubię poranne gadki i komentaże o aktualnych wydarzeniach w polityce ... (sic !) Starzeję się.
Nie wiem jak, nie wiem dlaczego, ale niejakie Radio ROXY ( w W-wie 103.7 Kato 94.5 Krk 103.8 )wyrosło na bardzo przyzwoitą stację. Poza oczywistą dawką rocka, jest sporo ciekawej alternatywy, elektroniki itd. Pojawiają się nazwiska, które znamy z Rozgłośni Harcerskiej /Radiostacji. Autorskie audycje. Tego nie znajdziesz w wielu stacjach.
No Roxy zmieniło się na plus.Przestało grać cały czas nudnego rocka w stylu Martina.h i zaczęło puszczać troche innych świeżych brzmień.Szczególnie ciekawie grają czasami w nocy.
Przestało grać cały czas nudnego rocka w stylu Martina.h i zaczęło puszczać troche innych świeżych brzmień.
Co kto lubi. Może i jest nudny, ale jest także dobry i za 10, 20 czy 50 lat będzie się go dalej słuchało.
A co masz na myśli pisząc "świeże brzmienia"? Może wrzuć coś, to posłuchamy.