_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 29 Lut, 2008
nasz start stoi pod znakiem zapytania
pawel byl sie przejechac autem, zeby sprawdzic czy jest OK, było do czasu jak na placu nie strzeliła nowo załozona szpilka ... po konsultacji z człowiekiem ktory produkuje te szpilki powiedział,ze moze zostały wykonane z wadliwego materiału i paweł raczej nie pozwoli nam pojechac ..... mam nadzieje,ze wsadza nam seryjne sruby z powrotem i jednak wystartujemy
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
stary mow jakby co to bedziemy ogarniac w naszym pit sropie
jak by co to sruby od saxiaka sie wezmie mojego
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
to jak panowie, jakieś decyzje podejmujcie!! bo ja mam rożne promocje wgrywane w weekend w pracy i jak z wami nie pojade to muszę wpisać na listę Project Managerów
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Sob 01 Mar, 2008
ej co ty mowisz??
jak to nie jedziecie??
co sie stalo??
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Panowie, ze mna fatalnie. Nie wiem czy to przez ten wczorajszy balkon ale czuje sie tragicznie. Narazie biore prochy i ide pod kołderke. Zobacze jak bedzie pozniej ale narazie mysle czy nie odpuscic jutra
Marcel [Usunięty]
Bad-i napisał/a:
Panowie, ze mna fatalnie. Nie wiem czy to przez ten wczorajszy balkon ale czuje sie tragicznie. Narazie biore prochy i ide pod kołderke. Zobacze jak bedzie pozniej ale narazie mysle czy nie odpuscic jutra
jak chcesz odpuścić to ja chetnie pozycze od ciebie auto i pojade
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 02 Mar, 2008
no i dupa
tylko grzech pojechał - walcz ziom - 3mamy kciuki - wracaj z pucharem