auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011
JESTEM TU! ale beka od rana
brak wypowiedzi ekspertów - zaowocował zejściem tematu na złą drogą, a sam autor
ma problemy z psychodylicznym rozdzieleniem między rzeczywistością a fikcją
czy taki MG z klatko na ulice bedzie lepszy od foki 2.0 L z pełną opcją schowków
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
nie kopie się leżącego
kamkub [Usunięty]
CHRZANEK napisał/a:
bizon napisał/a:
fokus jest git, tylko trzeba tytanowe sruby stosowac. uwazam, ze yaris jednak jest lepsza opcja, tudziez pasek w gnoju.
Kamkub musi się przespać z tym problemem.
Wcześniej nie brał takich opcji pod uwagę.
Może poprostu mam też swoje życie i nie spędzam całego dnia na forum?
kamkub [Usunięty]
Michał napisał/a:
kałkub
Weź pod uwagę także ilość schowków w focusie. Ich ilość przyprawia o zawrót głowy co dobrze swiadczy o tym samochodzie jako upalatorze. Nie możesz także pominąć jakości spasowania plastików. Moze nie jest to angielski perfekcjonizm jak w MG , ale naprawde , fokus nie ma się czego wstydzić.
Logiczne rozplanowanie przycisków na desce rozdzielczej, czytelne zegary oraz ilość miejsca z tyłu plasują Forda na czele tego porównania.
Przejdzmy do bagażnika.
Bagażnik typowy jak na klase haczbak. 423 litry , oraz 672 przy złożonych siedzeniach robi z tego miejskiego samochodu , pojazd dostawczy. Kwiaty na giełde, czy wór kartofli nie jest problemem dla niego. Mówiąc krótko - ładowność to duży plus.
Silnik mimo ze nie jest najnowszej daty , jest żwawy na niskich obrotach, pali umiarkowanie średnio . Jako że żyjemy w Polsce, gaz jest wręcz stworzony dla forda. Szukając fokusa , radziłbym szukać egz z zamontowaną już instalacją gazową. II generacja lovato, na elektronicznym mieszalniku, plastikowym kolekotorze potrafi nawet spalić do 10 razy mniej gazu niż benzyny.
Widzę że nawet pan administrator ma bardzo cięty żarcik.
Próbujecie w jakiś sposób pokazać swoją wyższość, nad kimś kto się dopiero co zarejestrował, czy jak? Bo nie rozumiem waszego działania.
Ze dwie osoby, w czymkolwiek pomogły, a reszta popisuje się jak tylko może.
Oczywiście zero spiny z mojej strony, ja mam dopiero zabawy, a zabawy widząc jak wielu cepów pokazuje co to nie oni.
Ostatnio zmieniony przez kamkub Czw 11 Sie, 2011, w całości zmieniany 1 raz
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Nie dziw się skoro pojawiasz się niewiadomo skąd i zaczynasz od ubliżania użytkownikom na forum. Nie załapałeś żartu Chrzanka na początku, a pojechałeś okrutnie.... Piliście razem wódke? Wchodzisz na forum nie dajesz nic od siebie a oczekujesz żeby nagle wszyscy ci pomogli.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
kubas napisał/a:
Nie załapałeś żartu Chrzanka na początku, a pojechałeś okrutnie.... Piliście razem wódke? Wchodzisz na forum nie dajesz nic od siebie a oczekujesz żeby nagle wszyscy ci pomogli.