A ja mam pyatnie, bo juz dlugo nie ma mnie w kraju... Czy teraz F1 pokazuja w TVP 1? I czy nagle wszyscy komentatorzy sie znaja na F1, tak jak kiedys sie znali na skokach narciarskich?
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Sob 26 Sie, 2006
Tak teraz wszyscy sie znają na F1! Ale jeszcze na TVP tego nie pokazują! Poczekajmy do przyszłego roku, jeżeli Kubica dalej będzie jeździł to TVP napewno będzie chciała wykupić prawa do transmisji!
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Ja interesowałem się F1 od podstawowki, co prawda przestalem jak schumacher zaczal robic
mistrza za mistrzem, ale wlasnie na czas gdzie Polak pojedzie w F1 czekałem bardzo dlugo
i teraz z przyjemnościa bede ogladac kazdy wyscig.
Tak naprawde małyszomanię i rozne inne manie nakrecaja firmy z branzy reklamowej oraz
ich klienci... cóż grunt podatny na manipulację biednego proletariatu.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Ja dokładnie tak jak ty eM się interesowałem! Ale kiedy nadeszła era Schumachera to już mi się to znudziło. Kiedyś nawet specjalnie kupiłem Cyfre+ aby oglądać F1, bo tam było kilka specjalnych programów; czyba nawet 8!