auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Sob 29 Gru, 2012
Barejka napisał/a:
ŁukaszS3, czy jedno piwo to tez prezent za duzy hajs bo mialem taki przypadek
Barej, tyle razy Ci mówiłem! bierz co najmniej trzy piwa zanim się sypniesz!
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Sob 29 Gru, 2012
BNU napisał/a:
Barejka napisał/a:
roj,
nastepnym razem dam za wiecej niz 3
mam kratę Perły
to już wiadomo za co ją dostałeś
auto: Peugeot 106 XSi
silnik:: 1.4 T8
moc: tyle co u Barejkikm Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lis 2011 Skąd: Pruszków
Nie wiem co zaznaczyć. Z jednej strony nigdy nie płaciłem koleżanką za sex, ale z drugiej strony prezerwatywy na ulicy nie leżą wiec jakieś koszty były.
auto: Rallye/VelSatis
silnik:: 1.6 16V/3.0 Dci
moc: brak/177km Pomógł: 10 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 30 Gru, 2012
BNU napisał/a:
Mrozu napisał/a:
Zdecydowanie bardziej wolałbym iść do klubu, dobrze się pobawić i wrócić z jakąś dziewczyną niż iść na godzinę do "koleżanki" i jej jeszcze za to płacić.
ja koleżankom nie płace
"koleżanki" to było określenie Martina i on niestety musi im płacić. Słabe ma te koleżanki. Ja koleżanek nie miałem, miałem przyjaciółki może dlatego jestem w większości
Zdecydowanie bardziej wolałbym iść do klubu, dobrze się pobawić i wrócić z jakąś dziewczyną niż iść na godzinę do "koleżanki" i jej jeszcze za to płacić.
ja koleżankom nie płace
"koleżanki" to było określenie Martina i on niestety musi im płacić. Słabe ma te koleżanki. Ja koleżanek nie miałem, miałem przyjaciółki może dlatego jestem w większości
A jak zauważyłeś i napisałeś "koleżanki" są w cudzysłowiu, a to o czymś świadczy
Dwa, z jakiej mojej wypowiedzi wywnioskowałeś, że ja im płacę?