auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 18 Cze, 2007
oki - byłem na jeździe próbnej dziś, z racji braku alternatywy pobrykałem mcv dci. wrażenia:
- plastiki wewnątrz: mam 205 i seja, trzyma ten poziom
- ilość miejsca: łosz w dupę, prawie się zgubiłem
- regulacja kierownicy: yeah, rite, w zadnej wersji, jest za to regulacja wysokości fotela
- osiągi - zapomnij (mcv jest sporo cięższy, a miał dyzla...)
- prowadzenie - niestety - nie wiem, nie było gdzie sprawdzić
Wrażenia ogólne: mcv jest konkret, zwykły jest ohydny, ale on kosztuje zuuuupełne grosze... się zdeka napaliłem...
Postaram się wyszarpać siakiegoś taniego mcv, bo miewa 7 miejsc (na tylnych da się siedzieć, sprawdziłem, ale wydostanie się jest, hmmmm, problematyczne...), poza tym
-> -> -> -> -> MOŻE CIĄGNĄĆ PRZYCZEPĘ 1300 KG <- <- <- <- <-
(czyli pug + 500 kg :564: )
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007
fcuk - z mcv może być ciężko, bo szmata jest bardzo młoda i nie ma w sumie żadnych używek... We'll see, we'll see...
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007
logan mcv jest całkiem wporzo, niedrogi i wielki wewnątrz.
logan sedan... hmm... gdyby odrzucić wszystkie pozamotoryzacyjne kwestie związane z samochodami (takie jak prestiż, radość z jazdy etc) to jest to bardzo dobry wybór - kawał dużego, solidnego samochodu za śmieszne pieniądze, dodatkowo z niezłą gwarancją i na pewno tani w eksploatacji.
Gdybym to ja miał decydować - logana mcv brałbym pod uwagę, logana sedana mimo wszystko nie.
A z innej beczki - a może citroen C3? Z 1.4 pod maską całkiem fajna oferta.