auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Sob 22 Mar, 2008
PiTT napisał/a:
Janusz napisał/a:
zajac napisał/a:
perlowy czarny kameleon z wejsciem w ciemny fiolet i przebiciami zieleni
no fajny był właśnie w accordzie type r, czarny wpadający w fiolet, ale ten zielony to już za dużo
ooo apropo czarnego accorda..:D to kiedyś w Wiedniu widziałem takiego czarnego accorda nowego na duzej feldze i po lekkiej glebie.... chyba zwykły, a nie type-r... i nie wiem w co wpadał ten kolor.. ale ten accord wyglądał motyla noga zajebiaszczo...:D naprawde swietnie wygladał.... możliwe ze czerń wpadała w fiolet... ale to o czym mówi Zajac to chyba raczej jakiś kameleon jest..... nie podobają mi sie te lakiery....
Ja właśnie nie chcę, aby czarny w coś wpadał . Poprzednio miałem niebieską Pumę i ten niebieski wpadał w fioletowy a w ekstremalnie ostrym słońcu przebijał jakby czerwony, aż mnie oczy bolały . Teraz ma być czarny jak smoła i już.
zajac [Usunięty]
NO ale z okazji wielkanocy nie szlachtowac zajaca bo widzial cos kameleonopodobnego co ?
Tak ogolnie to ta zielen fajna byla w sumie .
efekcik calkiem calkiem a widzialem bryke pod galeria mokotow tzn nie na parkingu pod spodem ale przetaczala sie tam w okolicy ...
I wogole to z okazji wielkanocy haslo dnia : "UWOLNIC ZAJACE Z PASZTETU !!!"
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
moim zdaniem mat fajnie wygląda na supersamochodach, w dodatku na pozowanych profifotach (jak więkoszość wcześniej wrzuconych), puma to (bez urazy) dość zwykły fur i efektu nie będzie. Poza tym codzienność polskich dróg to brud i syf - a taka brudnawa puma na niedużych w sumie felgach i matowa będzie wyglądać jak w trakcie prac blacharskich