auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 13 Mar, 2011
pit napisał/a:
W wyniku braku sportinga w stanie nadającym sie pop.erdalania, kupiłem od babci jakiejś w wersji S (cokolwiek to jest za shit).
Eska to poduszka, elektryczne szyby i dzielona kanapa jeśli dobrze pamiętam. U mnie tak było w każdym razie
Wysłany: Pon 14 Mar, 2011
Wczoraj ze szwagrem zrobilismy 500 km w poszukiwaniu seja,najpierw obejrzelismy 3 kompletne trupy-bite,wywalona uszczelka pod głowicą,itd bylismy tak wsciekli ze ostatni (jakis handlarz) o mało nie dostał po ryju.w koncu trafilismy pod polkowice,a tam sporting w stanie naprawde rewelacyjnym,kupilismy,przeleciałem tym kilkadziesiąt km-ale to sie fajnie prowadzi w ciasnych winklach
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
Ile dał za zdrowego?
No fajnie sie prowadzi nawet na moim zawieszeniu
apropo, koleś kupił tego z wawy, cytat
" cenzura 3 dni auto i juz mam go dosyc właśnie prawdopodobnie pierdolła uszczelka pod głowicą:(może ktoś powiedziec czy duży to koszt będzie?
ogólnie to śmiem twierdzic że to auto to paździerz,zły jestem że go kupiłem tak w ciemno bez dokładnego oglądania ufając tylko na słowo,bo wiele rzeczy zostało pominiętych no poprostu szkoda gadac:("
masakra
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
rabarbar [Usunięty]
5800pln-99rok,117 tys km,po wymianie rozrządu,oleju, itd-wszystko udokumentowane,2 komplety felg z oponami,ogólnie cholernie ładne i zadbane auto