auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Nie 08 Kwi, 2012
Mnie zastanawia jedno, ludzie wywalając worek kasy na auto czy silnik nie weryfikują pracy tunera na innej hamowni?
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 08 Kwi, 2012
Ja zweryfikowałem odebrał saxo przejchałem 5 kilosów ok ale po powrocie do domu 20 km zgasło odalilo zgasło szarpało ITD...... dzoniłm do Łukasza ale nie odpowiadał przez 4 dni wkoncu odebral to jeszcze miał ALE !!!!
Ostatnio zmieniony przez kubas Pon 09 Kwi, 2012, w całości zmieniany 1 raz
BADi a do Struzika to czasem nie przyjechało srebrne 106 co nie trzymało mocy??
Kto powiedział, że nie trzymało mocy ? Tak - pojechało do Tomasza Strozika prosto ode mnie i nie do Strozika, ale do Artura Ryzińskiego który będzie je stroił dokładniej. Dźwięk silnika się zmienił nie do poznania. Ciekawi mnie wynik.
Ja pisałem o srebrnej 106 budowanej przez Bilskiego którą kupił Kuba Bień, samochód jest u Struzika a co do mocy to miało byc 190 a było 165. \Nowy nabywca robi u niego nowy motor.
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012
acik666 napisał/a:
Ja pisałem o srebrnej 106 budowanej przez Bilskiego którą kupił Kuba Bień, samochód jest u Struzika a co do mocy to miało byc 190 a było 165. \Nowy nabywca robi u niego nowy motor.