auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 20 Lis, 2008
saxorulez napisał/a:
Michał,
tak dla wyjasnienia jaka różnica była miedzy nami jak miałeś 130KM a ja 140KM pamiętasz? W wilanowie zakręt w prawo w Sobieskiego, obydwoej full throtle
Ja nikgo nie atakuję, czas do 100 ciekzo się poprawia, łatwiej poprawić to co mamy na wyższych biegach. Ja tam poczułem najwiekszą róznicę.
dokladnie. full throtle i łuka mi dobrze odchodził a miał "tylko" 10 kuca więcej.
Czyli to jest potwierdzenie tego co powiedziałem ze te 130 koni szały nie robi, natomiast dzwięk jest zabojczy moim zdaniem. Dolot raceland+Magnex exhaust= 100% satysfakcji jeśli chodzi o doznania akustyczne .
dodam ze dolot mozna kupić w firmie g-force . Nie wiem jak wygląda sprawa z magnexem
chciałbym w końcu usłyszec ashley albo millteka w saxo.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
eM napisał/a:
W przyszłym roku bedzie jedno doładowane 106/SAXO :lol2: :lol2: :lol2:
Łot budziet straszno
Przepraszam,a niby czyje???
'Pit' Z tego co mi wroble ćwirkały to koszty takich modów to jakies 4 do 6 klockow.Ale nie wiem czy ze strojeniem czy bez.Raczej bez.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
106??
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)