auto: Mercedes
silnik:: 3.5
moc: 272km Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Sty 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010
strick napisał/a:
Marcel a czy Ty nigdy nie słyszałes o tym, ze ktos zbierał kase, a potem sie okazało ze jej nie oddał?
Ja słyszałem nawet o przekretach nie małych w sztabach...
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010
coz, jakis czas temu wyrostki przejaly forum.
na szczescie kazdy wie jak to jest z chwastami, trzeba ostro jechac by je wytepic, a to raczej nie miejsce na to.
Musisz sobie zdać sprawę, że Twoje poglądy wywołują emocje... szczególnie jak są nie przemyśle, lub błęde (WOODSTOCK NIE JEST FINANSOWY Z WOŚP - WIELKOKROTNIE TO PODKREŚLANO) i trąca Radjem Maryja oraz Jarosławem Kaczyńskim.
W każdym razie ja instaluje CS - zamirzam Ci dokopac wirtualnie... a kiedyś grałem w CS SPORO !!
to ja inaczej... mój automobilklub podczas niedzielnej rajdowej WOŚP zebrał sume 2 krotnie wyższą niż w tamtym roku a jest to: 10 622,95zł
do tego dojdzie jeszcze kasa z licytacji za maluszka który był w Mongoli, kwota jest jak na razie niziutka, bo samo jego wyposażenie jest więcej warte. http://aukcje.wosp.org.pl...php?item=294142