Czy ktoś reflektuje na testy rajdowe w tygodniu po 22 kwietnia? Byłyby to okolice Cieszyna lub Ustronia, coś jak Kajto zawsze ma... Parę dobrych godzin jeżdżenia w prawdziwie oesowych warunkach z profi zabezpieczeniem. Mam taką ofertę, ale kosztuje to 1000zł, a moga być 2 auta,wtedy po 500 wychodzi i według mnie jest to warte zainteresowania...
Czy ktoś reflektuje na testy rajdowe w tygodniu po 22 kwietnia? Byłyby to okolice Cieszyna lub Ustronia, coś jak Kajto zawsze ma... Parę dobrych godzin jeżdżenia w prawdziwie oesowych warunkach z profi zabezpieczeniem. Mam taką ofertę, ale kosztuje to 1000zł, a moga być 2 auta,wtedy po 500 wychodzi i według mnie jest to warte zainteresowania...
jak juz bedziesz wiedzial co jak i gdzie to pisz to wpadne pooglądać
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2012
Miałem czekać ale oczywiście wyrwaliśmy się polatać już o 19:30
Na początek wypad z wcha w kierunku niedźwiedzicy z stamtąd na glinno. Chłopaki wjeżdżeni w czterołapy więc puścili mnie przodem. Trochę pokręciliśmy się po górskich ścieżynach a później standardowo zaatakowaliśmy rościszów i glinno w stronę zagórza.
Po pierwszych kilometrach banan mi z japy nie schodzi, quattro to naprawdę zajebista rzecz daje ogromną ilość frajdy dzięki niemu nawet taki nielot jak ja może się delikatnie poślizgać w zakrętach choć wiadomo że masa nauki przede mną.
Kolejny super aspekt to totalny brak spiny o to że coś zarysuje połamię etc.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 18 Kwi, 2012
kubas napisał/a:
Hahha stickerbomb przed gejem w kabriolecie
co to w ogóle ma być? Jeśli już szpiegować - to na poziomie! O, takie foto na przykład: