Ale Ci ludzie raczej nigdy nie pojada na oes... wiec to w zasadzie dla nich jedyna alternatywa do bezpiecznego polatania mocnymi samochodami.
Fura Marata to silnik seria, zawias Gaz Gold, hydrołapa, szpera Gripper + FD 5,250, lekko odelzony.
qbus to Twoja opinia. ale jeśli pojadą oes i okaże się że są szybcy to co wtedy ?
PS. Hydrołapa u Marata widzę rajdowe zacięcie
To nie jest moja opinia, znam doskonale np. GO i wiem ze tak jest, probowalismy razem jezdzic po oesie i on zle sie na nim czuje. A skoro go stac to czemu mial sobie nie zbudowac proto?
Marat... taaa... pozytywny swir
Wg mnie sytuacja z 3:09 to celowe uzycie, nie ratowanie.
auto: było saxo/clio
silnik:: 1.6 | 2.0
moc: 160 | 250km Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Wrz 2009 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon 28 Lis, 2016
qbus napisał/a:
Stf napisał/a:
qbus napisał/a:
Ale Ci ludzie raczej nigdy nie pojada na oes... wiec to w zasadzie dla nich jedyna alternatywa do bezpiecznego polatania mocnymi samochodami.
Fura Marata to silnik seria, zawias Gaz Gold, hydrołapa, szpera Gripper + FD 5,250, lekko odelzony.
qbus to Twoja opinia. ale jeśli pojadą oes i okaże się że są szybcy to co wtedy ?
PS. Hydrołapa u Marata widzę rajdowe zacięcie
To nie jest moja opinia, znam doskonale np. GO i wiem ze tak jest, probowalismy razem jezdzic po oesie i on zle sie na nim czuje. A skoro go stac to czemu mial sobie nie zbudowac proto?
Marat... taaa... pozytywny swir
Wg mnie sytuacja z 3:09 to celowe uzycie, nie ratowanie.
tez mi to wygląda bardziej na celowe działanie, chociaż dziwnie bo w poprzednich przejazdach na onboardzie nie widać w tamtym miejscu użycia rękawa
auto: eM
silnik:: jest
moc: ... mam tę moc!km Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Wrz 2011 Skąd: Wrocław / Warszawa
Wysłany: Śro 02 Sie, 2017
ktoś chciałby się dorzucić do jezdzenia po Bednarach w sobote 5.08.2017 czyli przed Summer Challenge (6.08.2017) - do podziału jest koszt 500 PLN (za 2 auta), także 250 PLN trzeba wydac za 4h jazdy (mniej wiecej od 12-16)?
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pon 13 Lis, 2017
olek napisał/a:
Slalom gigant
W brew pozorom przy prędkościach ponad 120/lkm/h i takim slalomie można dużo stracić i dużo zyskać Niby najłatwiejszy element trasy, ale jadąc go nie poprawnie, bez planu na linię na 2 zakręty w przód, można być kilka sekund w plecy. Widać to nawet na zapoznaniu, lecąc tam dość niska prędkością, jeżeli ktoś popełni błąd, na następnym zakręcie go pogłębia i na kolejnym już zaczyna brakować asfaltu, a to tylko zapoznanie.
auto: BE EM WE
silnik:: 3.0
moc: Pińcet sto dziewińcetkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Mar 2012 Skąd: Gdynia
Wysłany: Pon 13 Lis, 2017
Kamill napisał/a:
olek napisał/a:
Slalom gigant
W brew pozorom przy prędkościach ponad 120/lkm/h i takim slalomie można dużo stracić i dużo zyskać Niby najłatwiejszy element trasy, ale jadąc go nie poprawnie, bez planu na linię na 2 zakręty w przód, można być kilka sekund w plecy. Widać to nawet na zapoznaniu, lecąc tam dość niska prędkością, jeżeli ktoś popełni błąd, na następnym zakręcie go pogłębia i na kolejnym już zaczyna brakować asfaltu, a to tylko zapoznanie.
W punkt ! To chyba najważniejsze miejsce gdzie można dużo zyskać.