Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
I Runda Samochodowych Mistrzostw Tychów 2008, 9 marzec
Autor Wiadomość

maciekha
[Usunięty]

Wysłany: Pią 14 Mar, 2008   

Witam wszystkich!
To ja , z tego czarnego type-r'a
Loko napisał/a:
Hehe w końcu nie od dziś wiadomo, że te Civici to w ogóle nie hamują, ten w dodatku miał tak beznadziejne hamulce, że to już przed startem było wiadomo, że nie da rady sie zhamować

W gębie to kazdy mocny.
Zeby byl jeszcze wiekszy smiech i nabijanie to poprawie:
Autko po kuracji w styczniu, obecnie ma 255KM a nie 230 :] , szpere , duzy hamulec (wbrew pozorom hamuje) i inne rozne rozniste bajery. Choc pamietac trzeba ze to 1270kg, i calkowicie seryjne wnetrze. Ma ogromny potencjal, i naprawde trzeba umiec to wykorzystać. Ja nie umiem. Oponki toyo pierwszy raz testowalem, i smigalem na o wiele za duzym cisnieniu :wall:
To teraz macie powod do jeszcze wiekszych smiechow :lol2:
Sprzet obecnie jest bardzo szybki , i to chyba zaden wstyd ze go nie ogarniam.
Potrzebna jest nauka i treningi , a gdzie trenowac , jak nie na takich obiektach jak tor fiata? Na ulicy?

Nie pisze tego aby sie jakos tlumaczyc z wyniku ktory osiągnolem :rotfl: bo i tak kazdy kazdego gnoi i patrzy jak go obgadać.
Choc dwa ostatnie przejazdy pojechalem identycznie (mikroskopijnie wygralem :lol2: ) jak Marek23
suma 2 ostatnich przejazdow:
Ja = 224,96
Marek23= 225,09 + 0,13s
Natomiast czasy pomijajac probe na ktroej bylem w krzakach ( i nie tylko :] ) to stracilem do Marka23 jakies 1,5s.

PS. bardzo fajne zdjecia :) dobry fotograf, gratki :)
Marek23 , gratulacje za wygranie ośki!! Jazda bez szarżowania, rowna, jak widac zwyciezcy sa na mecie !

Maciek

DeeS 
first...

auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm

maciekha napisał/a:
hoc dwa ostatnie przejazdy pojechalem identycznie (mikroskopijnie wygralem :lol2: ) jak Marek23
suma 2 ostatnich przejazdow:
Ja = 224,96
Marek23= 225,09 + 0,13s
Natomiast czasy pomijajac probe na ktroej bylem w krzakach ( i nie tylko :] ) to stracilem do Marka23 jakies 1,5s.

Uwielbiam takie tlumaczenia... nie liczy sie jedna proba dwie proby. Liczy sie caly rajd. A bledy sa wpisane w ten sport takie sa juz rajdy.

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

maciekha, odwiedz najpierw ten temat - http://forum.hothatch.org...=asc&start=3825 przywitaj sie, a potem chetnie poczytam co masz do powiedzenia, bo byłem...

qbus 
Witamina A..

auto: Civic FN2
silnik:: K20Z4
moc: 201km

Maciek - temat do przywitania sie jest w odpowiednim dziale zapraszam... a co do nabijania sie z Twoich hamulcy... jesli zabawisz tu dluzej zrozumiesz wojne french vs. jdm :)
smigaj smigaj, fajnie ze mykasz takim sprzetem po takich imprezach no i wylot w pole zrobił spore wrazenie :) pozdrawiam i zapraszam do dalszych dyskusji.

saxorulez 
aka petrolhead

auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km

DeeS napisał/a:
wielbiam takie tlumaczenia... nie liczy sie jedna proba dwie proby. Liczy sie caly rajd. A bledy sa wpisane w ten sport takie sa juz rajdy.

maciekha napisał/a:
Marek23 , gratulacje za wygranie ośki!! Jazda bez szarżowania, rowna, jak widac zwyciezcy sa na mecie !

.....action speaks louder than words....

DeeS 
first...

Oczywiscie No Offence :)

maciekha
[Usunięty]

DeeS napisał/a:
Uwielbiam takie tlumaczenia...

Prosze czytac ze zrozumieniem.
"Nie pisze tego aby sie jakos tlumaczyc"

DeeS napisał/a:
Liczy sie caly rajd

zwyciezcy sa na mecie !

maciekha napisał/a:
maciekha, odwiedz najpierw ten temat - http://forum.hothatch.org...=asc&start=3825 przywitaj sie, a potem chetnie poczytam co masz do powiedzenia, bo byłem...

Ok.
qbus napisał/a:
no i wylot w pole zrobił spore wrazenie

No z tego to akurat 95% "kibiców" zawsze sie cieszy jak jest jakas wycieczka poza droge lub dzwon. :/

Pozdrawiam Wszystkich , rowniez tych co zyczą źle. (nikogo konkretnego nie mam na mysli)

qbus 
Witamina A..

auto: Civic FN2
silnik:: K20Z4
moc: 201km

Cytat:
No z tego to akurat 95% "kibiców" zawsze sie cieszy jak jest jakas wycieczka poza droge lub dzwon.

Kolega uszczypliwy bardzo... akurat sam startuje od niedawna jak tylko moge i wiem ile to kosztuje pracy, sił i pieniedzy, uwaga nie na miejscu.

maciekha
[Usunięty]

qbus napisał/a:
wiem ile to kosztuje pracy, sił i pieniedzy,

W takim razie bardzo mnie to cieszy.

Ale ja uszczypliwy nie jestem, poprostu czytając caly ten temat i widzac nabijanie sie ze mnie i wklejanie zdjec , stwierdzilem ze sie wypowiem. To by bylo na tyle.

Pozdro

Loko 
Dr. Scheffler dzwoń 500 000 529

auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km

Oj Maćku, spokojnie, nie ma się co spinać, po pierwsze to jak pobędziesz trochę na forum to zobaczysz, że co jakiś czas padają docinki na lini francja-honda, a ze akurat padło na Ciebie, no cóż... ;D każdemu się może zdarzyć, ale te docinki można porównać do takiego "prztyczka w nos" nikt tego nie bierze do siebie, ani się nie obraża ;)

No a dwa to nie śmiałeś sie sam z siebie po tym?, bo ja bym się na bank śmiał, przepałowałeś to hamowanie konkretnie ;D . Oczami widza wyglądało to tak: 1,2,3 pełen ogień, wszyscy hamowali mniej więcej w tym miejscu, a ctr dalej pełen but, w głowach myśli o ja gruubo ale kierownik ciśnie, przez chwile wyglądało nawet że Ci sie uda, ale jednak nie, to co mieliśmy płakać? Nic sie nie stało ctrowi, taki to sport że raz na drodze raz po za nią, wiec jedyne co pozostaje to tylko się śmiać.

Pozdrawiam i fajnie że do nas wpadłeś :)

DeeS 
first...

maciekha napisał/a:
DeeS napisał/a:
Uwielbiam takie tlumaczenia...

Prosze czytac ze zrozumieniem.
"Nie pisze tego aby sie jakos tlumaczyc"

Ja poprostu jestem uczulony na takie rozne ... :) Jesli urazilem to sory .

Pozdrawiam i do zobaczenia na torze. :)

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

Loko napisał/a:
taki to sport że raz na drodze raz po za nią,

Powiem więcej: "tak to bywa w naszym fachu, raz na kołach, raz na dachu"
Dopóki nie wydzwonisz to sie jeździć nie nauczysz...

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

auto: gc8r
silnik:: 2.0
moc: 280km

Witam kolegę z Type R... Generalnie chciałem powiedzieć, że honda napędza Ci się stasznie i już pisałem, że to jest masakra. Widziałem Twoje przejście w "wannie" i było bardzo szybko, widać , że ogarniasz. Co do czasów to wiem, że mi siedziałeś mi na ogonie. Ale cóż, kiedy ostatnio startowałeś w Tychach? Bo ja w czerwcu... Ty chyba ostatnio się pojawiałeś, a wierz mi, że to bardzo dużo daje. Widzę,też, ze zawias masz nienajgorszy, ja niestety o moim tego nie mogę powiedzieć.

Generalnie pomimo tej długiej przerwy, to przed startem wiedziałem, że trzeba jechać bezbłędnie... Dodająć do tego mój długi okres przerwy jechałem bezpiecznie. Myślę, że gdybyś nie wyleciał, to musiałbym przyśpieszyć. A mój brak startów plus kondon zawias
raczej nie zachęcały do szybszego tempa.

Chicałem powiedzieć, że byłem zdziwiony jak sobie dajesz radę z hondziną i fajnie, że tu jesteś. Na BK stałem przed Tobą, szkoda, że nie pogadaliśmy...

W maju jestem ustawiony na treningi z kolesiem, który jeździł z Kuligiem. On też jest wkur.wiony na zazdrośników z Tych i jest plan: dużo treningów na czas, wymiana spostrzeżeń, a wszystko żeby zniszczyć wieśniaczków któzy wręcz mieszkają w Tychach.
Z resztą na forum napiszę jak już bedziemy robić te treningi. Zapraszam i Ciebie, choć masz Hondę :rotfl: :rotfl: Żart, sam chciałem kupić takiego civica.

maciekha napisał/a:
Oponki toyo pierwszy raz testowalem, i smigalem na o wiele za duzym cisnieniu :wall:

Jakie miałeś ciśnienie? Ja 2.1 z przodu... Na Toyo jechałem pierwszy(poza 3 okrążeniami we wrześniu w Lbn) raz, bo założyłem dzień wcześnie w nocy. Jakie wrażenia? Dla mnie
ok, zosatję orzy tym ogumieniu ze względu na cenę.

maciekha
[Usunięty]

Marek23 napisał/a:
Ale cóż, kiedy ostatnio startowałeś w Tychach?

Tylko raz , jakos w styczniu na zimowej szkole jazdy.
W lutym na 1 AZT mielem jechac ale bylem tylko kibicem bo mialem awarie elektroniki.

Marek23 napisał/a:
Widzę,też, ze zawias masz nienajgorszy, ja niestety o moim tego nie mogę powiedzieć.

Zawias seria, i tak zostanie
Marek23 napisał/a:
Zapraszam i Ciebie, choć masz Hondę

Dziekuje! :) Jak bede mial czas to chetnie , choc z czasem u mnie krucho.

Marek23 napisał/a:
Jakie miałeś ciśnienie? Ja 2.1 z przodu... Na Toyo jechałem pierwszy(poza 3 okrążeniami we wrześniu w Lbn) raz, bo założyłem dzień wcześnie w nocy. Jakie wrażenia? Dla mnie
ok, zosatję orzy tym ogumieniu ze względu na cenę.

Mialem 2.5 przod i tyl :wall: koszmar , i debizm z mojej strony. (tyle pompowalem na seryjnych oponach)
No ale tak to jest jak sie nie przetestuje :/ , tez zalozylem dzien wczesniej w nocy , i nie mialem okazji sprawdzic na suchym.
Ja na nich jechalem pierwszy raz w zyciu!

Teraz jak mam jakies 2.0-2.1 jest super :) tak jak recenzje tej opony , czyli rewelacja.
Tylko slaby wybor rozmiarow, i kupilem z za duze , i zamula mi auto. (duzy obwód wydluzyl skrzynie)

Pozdro

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

auto: gc8r
silnik:: 2.0
moc: 280km

Mi to się wogóle zdawało, że masz licencję, ale może Cię z kimś innym pomyliłem.
Czuję, że na następnej imprezie będę musiał coś pojechać, bo auto Ci idzie strasznie, a Ty ogarniasz....
Napisz w Hydeparku coś o aucie... Lenny i mAbZ chętnie poczytają.

Odpowiedz do tematu