Macie może jakieś doświadczenia albo znacie opinie na temat Mazdy Premacy 2litry Turbidzida 101kucy. Oglądałem dziś taką w komisie. Zajebiście pojemne i wygode autko, ale szukam w necie jakichś info i nie bardzo mogę znaleźć.
Ten egzemplarz który oglądałem był nawet z niezłym wypasem - derma na krzesłach itd., ale spory przebieg - 170 tysięcy. Targana z Holandii.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Nie 13 Lip, 2008
fu. ja bym nie brał
Infra [Usunięty]
fu2.
Olek [Usunięty]
ja juz proponowalem ci scenica jak dla mnie fajna fura na familiowoz , duzo miejsca na tylnej kanapie , plaska podloga ,korzystna cena zakupu (bo renault), latwo znalesc model od pierwszego wlasciciela .
Bardzo wygodne auto biorac pod uwage że to taki golf , pod wzgladem wnętrza bezporownania .
Ten wyglada dobrze i jest pod warszawa http://moto.allegro.pl/it...od_12_2002.html
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
moim zdaniem jak najbardziej ok - opcja do powaznego rozwazenia!
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Jechalem takim scenikiem 1.9 dieslem chyba 120 koni tam jest, trase warszawa kraków, i szczerze polecam, super autko, a z tym silnikiem to calkiem sie napędzało, w trasie jechalo sie super w środku też był bardzo ładny, jedyne co mnie denerwowało to automatyczne wycieraczki, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Także jak dla mnie to super opcja na rodzinne auto.
Aaa no i II jest łądny z zewnątrz, czego nie można powiedzieć o I
Dobra, gadajcie co chcecie, ale dziś zabukowałem tego scenica:
http://picasaweb.google.p...3/RenaultScenic
(galeria aktualnego właściciela)
Kupiony w PL, jeden właściciel, bezwypadkowy, dci 120 koni, podwójne zenony, 112 tysięcy przebiegu, grudzień 2003. Serwisowany przez cały czas w ASO.
W środę umówiłem się z właścicielem w serwisie - co ciekawe sam to zaproponował, bo chce wiedzieć czy sprzedaje samochód w 100% sprawny.
Jak dobrze pójdzie niedługo poproszę o zamknięcie tego tematu. Chwilowo wstrzymuję się z poszukiwaniami.