auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Śro 09 Mar, 2011
zara nam tajper z tego wyjdzie
nie no, tyle wiedzy co podlapalem na forum, to saxofon 130-140hp, z gwintem gaza, kompletem r888, kublem i kiera by mi styknal. choc pewnie jeszcze krotka skrzynia i lepszy hebel (nie pamietam co to ma w serii).
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Czw 10 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Co do 106/saxo, kto raz upalał ten wie,że nie ma większego funu w prowadzeniu fwd niż w tych francuzach.
Marek23 napisał/a:
Ale nic tak nie bierze zakrętów jak saxo/106...
Tu jednak zaluje ze nigdy nie chciales upalac mojej niebieskiej R5 a zawsze preferowales 106. Nawet ja bylem w stanie latac nim bokasami.
Z reszta ona sama leciala bokiem bo taka ma nature.
Tu jednak zaluje ze nigdy nie chciales upalac mojej niebieskiej R5 a zawsze preferowales 106. Nawet ja bylem w stanie latac nim bokasami.
Czekam R5 turbo u Ciebie
agentczor [Usunięty]
Wysłany: Nie 13 Mar, 2011
Dlaczego Clio? - Miałem clio 1.4 zakochałem się
Potem było 1.8 16v i jest sport.
Francuzi robią najlepsze hothatch'e. Clio, saxo czy 106 wyglądają niepozornie i jeździ ich mało.
Np hond jest od groma i nie chce mieć takiej samej hondy jak 100 innych w moim mieście
Mógłbym mieć tylko CTR'a ale niestety jest droższy niż sport
Co do samych aut. Francuzi robią bardzo fajne jak dla mnie wnętrza Samo wyposażenie w sporcie -ksenon, klima, czujnik zmierzchu, deszczu, skóra alcantara - też są bardzo miłym akcentem.