wower i wolf to są w moim odczuciu chłopaki którzy dyktują system obecnie w Poznaniu. auta bez body. odchudzone tylko, zawias ogarnięty rozumiem. mają pewnie po około 440KM... bo total luźny wydech który słyszymy i pewnie siakiś soft. ale widzę nawet na serii feldze co szokuje tym bardziej. Wolf zajebał 1:39,x. Rozmawiałem z nim, mówił że auto waży obecnie 1370kg. Szok.
_________________ 0-1
Ostatnio zmieniony przez Stf Pon 14 Paź, 2013, w całości zmieniany 1 raz
Są jakieś czasy, wyniki?? Bo chyba był znajomy majtkowym m3 (ten co kiedyś był najszybszy na wyrazowie srebrnym 328 i chwalił się tym przez dwa lata), i ogólnie ponoć był szybszy od porsche i gtrów:P
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Wto 15 Paź, 2013
ade napisał/a:
Są jakieś czasy, wyniki?? Bo chyba był znajomy majtkowym m3 (ten co kiedyś był najszybszy na wyrazowie srebrnym 328 i chwalił się tym przez dwa lata), i ogólnie ponoć był szybszy od porsche i gtrów:P
legenda głosi, ze na wyrazowie w gorszych warunkach lepszy czas zrobił jakis niedoinwestowany clio sport na starym slicku, nie wiem czy mu mówiłes ??
auto: Cayane
silnik:: Tuaregoa
moc: np 182km Pomógł: 16 razy Dołączył: 18 Lis 2009 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 15 Paź, 2013
Stf napisał/a:
No to zle zalozenie. Bo zarowno ivan jak i wower bardzo dobrze ogarniaja tylko przyzwyczaili sie do wpp. .... Wower przestrzelil hamowanie nieco. Wowczas 50/50 podanie rak i idziemy w swoja strone.
Ten tego... Wower napierdala we wszystko również w WPP. Na ostatniej rundzie tak przy*@ł w Mariusza (PSS), że temu zablokowała się skrzynia i do końca wyścigu jechał jednym biegiem tracąc szanse na II w generalce sezonu!! Po wyścigu złożył protest, który oddalili (bo jeśli jeszcze nikt nie zauważył to na Poznaniu nie ma monitoringu, a z sędzią flagowym możesz przegadać lub przepić cały wyścig..). Ja od dawna mam teorie że Wower jeździ po to by blokować (i eliminować) auta zagrażające WOLFowi.
W WPP zajebać w ciebie może TOP3:
- Bokej
- Wower
- Iwan
Reszta woli sprawne auto na kolejną rundę.
_________________ Stefan ma dobre ciśnienie....
...w oponach!
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Nie 20 Paź, 2013
To to ja wiem, i tak by było ale to nie było kręcone z mojej kamery (moja się sprzedała). Na szybko przed startem pożyczyłem kamerę ale nie było czasu na bawienię się nastawami i wyszła kupa...