heheeh mozna poznac wlasciciela po dwoch sprawach
1.wyglad (niezaprzeczalny) auta
2.opis i szczycenie sie tym co ma fajnego auto:
Cytat:
klimatronik dwustrefowy,pp x10 skrzynia 6 biegowa podlokietnikx2,sensor:świateł,deszczi i zmierzchu,radio CD elektrycznie sterowane szybyx4 elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka klimatyzowane schowki, duża navigacja + dvd, skórzana tapicerka, multifunkcyjna kierownica, 18 calowe koła, auto bardzo zadbane , polecam cena 46900zł tel 501 766 490 nie odp na meile.
Jedno z ostatnich prawdziwych Porsche (nie to co dzisiejsza masówka) ->
RallyCarsForSale.net napisał/a:
PORSCHE 911 964 3.6 TURBO
ID# : 34537 ; Date posted : October 28, 2008 ; Expire date : June 20, 2010 ;
Factory date: 1994
Price: --
Details: 911 964 Yellow, 1994, 3.6 Turbo this is one of the 32 of these cars ever built has to be without a doubt the best available.32000 miles form new with full Porsche history.Totally unmarked and original 2 Door Coupe, Yellow, Petrol, Manua.Please no time wasters.l 2 Door Coupe, Yellow, Petrol, Manual. PART X CHANGE FOR RALLY CAR CONSIDERED Łp.oa READVERTISED DUE TO TIME WASTER
Contact Name: KIERON
Contact Phone: 07710564544
znjamoek tez ma identyko ogolnie ma od nowosci lakier miekki latwo o odpryski od kamyczkow ja jestem zawiedziony bo jak dla mnie to ta fura jezdzi slabo
a ogolnie bezawaryjne jezdzidlo calkiem milo wyposazone
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 29 Paź, 2008
strick napisał/a:
FreeMan napisał/a:
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C6845754
swift sport 2007
qmpel z grupy ma identycznego
kusiu_vts [Usunięty]
Wysłany: Śro 29 Paź, 2008
wasq napisał/a:
znjamoek tez ma identyko ogolnie ma od nowosci lakier miekki latwo o odpryski od kamyczkow ja jestem zawiedziony bo jak dla mnie to ta fura jezdzi slabo
Wg mnie te nowe małe auta po 125 koni jak właśnie ten swift to juz raczej nie jeździł właśnie... To juz nie to samo co starsze pomykacze z tą samą mocą a masą dużo mniejszą i przedewszystkim bez jakiś systamów ASR ESP itp itd. Mnie te nowe uta z silnikami 1,6 i coś w granicach 125 koni nie przekonuja wcale... Bobrawiam