auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pią 26 Paź, 2012 [s] Wielka wyprzedaż garażowa(Saxo, Clio i inne uniwersalne)
Zmotywowany przez Keneta rozpoczynam swoją wielką wyprzedaż garażową.
Graty będą dodawane sukcesywnie w miarę odkopywania ich w garażu, a na początek przeklejone z wątku Keta (w którym opłaty za wystawienie ogłoszenia są horrendalne!!!) ogłoszenie o sprzedaży używanych w sporcie felg z amelinum (nie malowanych oczywiście) za jedyne 650 zł (tylko do końca trwania programu, piszcie teraz!).
W niedalekiej przyszłości spodziewam się natknąć w piwnicy na: felgi stalówki do Saxo, opony zimowe Dunlop 185/x/R14, felgi 14'' Sparco Cromodora, mocowania do foteli Sabelt, podstawy Sparco dedykowane do Saxo, itd.
O.Z. F1 CUP ( Clio Sport II PH1 ) - 15x7', 4x100, Otwór centr. 60.1, ET43, waga 7.5 kg, kolor srebrny. Służyły do upalania. Igłą to one nie są ale nie biją i do wspomnianego upalania nadają się wyśmienicie. Sprzedaje tylko dlatego, że powiększa mi się rodzina (i przy negatywie -1.4 guma 205/50 ociera o pierścień od regulacji wysokości GAZa). Cena: 650? SPRZEDANE.
R888 na nich: 2x195/50 w stanie POJANUSZOWYM!, 2x205/50 w stanie Januszowym
P.S. Felg nie jest sześć. Zdjęć jest sześć, felgi są cztery
UPDATE 1:
Czego to człowiek nie znajdzie na dysku w pracy:
Stalówki do Saxo. Oryginalny Michelin Sześć cali szerokości 4x108. Cena: 200 zł.
Sparco Cromodora. Bardzo mocna kultowa felga Odkupiona od prof. Chrzanka tuż po średnio udanej kuracji odświeżającej. Bardzo lubiłem te felgi, więc wyceniam je+wartość sentymentalną na 1100 zł- jeśli się nie sprzedadzą, to do wiosny sam je odnowię i przywrócę świetność oryginału
UPDATE 2:
Uniwersalne mocowanie fotela Sabelt. Dokładnie takie, w dokładnie takim samym stanie, czyli nowe:
http://www.rallyshop.pl/i...e-fotela-sabelt
Cena za dwa komplety 200 zł. Rezerwacja.
Wysłany: Pią 26 Paź, 2012
Cromodory to 14 cali, 4x108 oczywiście i ET 18.
Greg, nie jestem przekonany że ty chcesz te R888. Przeczytaj dokładnie opis Ten kto kupi felgi może z dwóch z nich zrobić jeszcze użytek (jeśli ma jaja) albo wyrzucić je od razu na śmietnik.
Wysłany: Sob 27 Paź, 2012
Te stalówki nówki sztuki nie śmigane- sam za nie dałem pińcet złotych Dobra, promocja zimowa- dla hh.org są po dwieście!
Cena wynika zazwyczaj z tego ile subiektywnie dana rzecz jest dla mnie warta albo ile sam za nią zapłaciłem. Nie jestem handlarzyną i może nie potrafię wszystkiego właściwie wycenić. Jeśli coś kogoś interesuje, a uważa że jest to za drogo- niech pisze i truje mi dupę na PW.
Update w pierwszy poście dodałem nowe uniwersalne mocowania boczne Sabelt i dedykowane mocowania fotela od Sparco dla Citroena Saxo.