auto: Citroen Xsara 2
silnik:: Xu10j4rs
moc: 167km Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lip 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 23 Gru, 2012 306gti-6/xsara vts Poprawianie zawieszenia??
No wlasnie, jak wiadomo najgorszym elementem tych zawieszen sa tuleje metalowo gumowe, moze sa tutaj znawcy ktorzy powiedza mi co mozna madrego wlozyc w przednie wahacze zeby sie nie zesralo po mocnym starcie?? Dodatkowo, dolna poduszka w podporze silnika, co wlozyc zeby zylo i sie nie rozwalilo??
_________________ Szukasz gratow do Puga, Cytryny lub Renowki?? Zapraszam
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Nie 23 Gru, 2012
Nie można tego ogarnąć na unibolu ? Trochę pogrzebać w katalogach z łożyskami, pójść do tokarza. Ewentualnie jeżeli to nie jest jakaś skomplikowana tuleja można sprobować dotoczyć i wcisnąć tam PA6.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
to weź tam od razu do clio sportów coś pozamawiaj w dobrej cenie
Kamill napisał/a:
Muzykant napisał/a:
Roj, a co do RS'a Ci potrzeba
Kratka nawiewu
dawał ktoś linka do jakieś polskiej firmy co ma 5 rzeczy na krzyż w ofercie ale między innymi poli do przednich wahaczy clio sporta. ja pewnie zamówię prędzej czy później i pewnie tyle "utwardzaczy" ale myślę że parę clio sportów na forum będzie grubiej poliuretanowane w tym sezonie
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
roj napisał/a:
Kamill napisał/a:
Muzykant napisał/a:
Roj, a co do RS'a Ci potrzeba
Kratka nawiewu
dawał ktoś linka do jakieś polskiej firmy co ma 5 rzeczy na krzyż w ofercie ale między innymi poli do przednich wahaczy clio sporta. ja pewnie zamówię prędzej czy później i pewnie tyle "utwardzaczy" ale myślę że parę clio sportów na forum będzie grubiej poliuretanowane w tym sezonie
auto: Clio
no to może oni właśnie, jakoś koło 200 zł chyba wychodziło za komplet na przód ale oni (jeśli to ta firma, której widziałem stronę) mają do clio sporta tylko te poli do przednich wahaczy i nic więcej (kratek nawiewu też nie )
silnik:: Xu10j4rs
moc: 167km Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lip 2012 Skąd: Warszawa
roj napisał/a:
no to może oni właśnie, jakoś koło 200 zł chyba wychodziło za komplet na przód ale oni (jeśli to ta firma, której widziałem stronę) mają do clio sporta tylko te poli do przednich wahaczy i nic więcej (kratek nawiewu też nie )
Do sporta maja tuleje wahaczy i tuleje staba, co wiecej chciec??
_________________ Szukasz gratow do Puga, Cytryny lub Renowki?? Zapraszam