auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Nie 31 Mar, 2013
Czesio napisał/a:
zblizajacymi się sezonami i obejrzanymi odcinkami .
sherlock produkcji bbc. robi robotę skruwiel! czekam na trzeci sezon już rok
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
widziałem, nawet większość odcinków.
Przy tym z BBC to marniutki jest moim zdaniem.
Proponuję obejrzeć najpierw odcinek tego USA a potem ANG.
Porównanie jak TOPGEAR do JAZDY POLSKIEJ..
Jeśli chodzi o seriale to jakoś nie jestem przekonany do tych amerykańskich, nie mój klimat, wolę polskie, a właśnie tydzień temu rozpoczął się drugi sezon jednego z lepszych polskich seriali ostatnich lat, zresztą nagrodzonego na zagranicznych festiwalach. Polecam!
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
anjas napisał/a:
Wole Klan, ale Mateusz tez robi robotę.
+1
martin.h napisał/a:
Jeśli chodzi o seriale to jakoś nie jestem przekonany do tych amerykańskich, nie mój klimat, wolę polskie, a właśnie tydzień temu rozpoczął się drugi sezon jednego z lepszych polskich seriali ostatnich lat, zresztą nagrodzonego na zagranicznych festiwalach. Polecam!
martin, Tobie to się poważnie podoba, czy oglądasz/mówisz, że oglądasz, bo zdobywa nagrody/modnie oglądać to co nie mainstreamowe. Po oglądnięciu samego w/w trailera można się nabawić depresji, a chyba jednak nie do końca o to chodzi w TV, zwłaszcza polskiej
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
Podoba mnie się, powaga Może i jest to depresyjne kino, ale prawdziwe, świetnie zagrane. Nie mam skłonności samobójczych, ale naprawdę lubię ten serial