Wysłany: Sob 06 Kwi, 2013 [S] Citroen Saxo VTS 1.5D
Hejo.
Akcja trwa tydzień, bo bardzo pilnie potrzebuję gotówki. Jak się nie sprzeda, to zostaje po wsze czasy.
Myślę, że auto znane na forum. Poprzednim właścicielem był GrygorijVTR, dzięki czemu cytryna trzyma się kupy.
Ogólnie o dyszlu: 2002 rok, 128tys przelotu (wszystko wskazuje na to że oryginalnego), brak śladów większych kolizji, dzięki czemu nie wyłazi nigdzie rude.
Wyposażenie jest oszałamiające, gdyż posiada szyberdach, centralny z pilotem (oryginalny), wspomaganie kierata, szyby na prąd oraz radio CD z 4 głośnikami.
Wersja jest dość śmieszna, bo wszystko jest w 100% zgodne z VTS 16v poza silnikiem, czyli:
- tylna belka ori VTS z tarczami
- wnętrze welurowe z 16v
- felgi Indianapolis 15 cali również z 16v
Zalety:
+ spalanie od 3,5 litra w lecie na trasie, do 6 litrów w mroźną zimę po mieście
+ wymieniona ostatnio linka sprzęgła i listwa maglownicy
+ zimówki na staluksach mogę dorzucić gratis
+ olej z filtrem wymieniony przy 124 tys.
Wady:
- tylna belka co prawda nie wydaje z siebie żadnych dziwnych odgłosów, ale prawe koło jest lekko pochylone, więc w tym roku wypadałoby zrobić belkę, albo wymienić na inną
Cena 6500 zł
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW lub telefonicznie 602-317-747
Za dodatkowy kesz, mogę również sprzedać do auta pucharówki, albo ori 14stki aluminiowe z VTSa, tarcze, klocki i sporo innych pierdół.
PS. Na Allegro nie wystawiam nawet, bo szkoda czasu na rozmowy z debilami