auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 28 Paź, 2009 [M] Muzykant martin.h
Wychodząc naprzeciw prośbom użytkowników tego forum, zakładam ten temat.
Martin.h masz teraz swój własny, jedyny, niepowtarzalny temat o muzyce! Możesz wrzucać tutaj ile chcesz i co chcesz! Hawk!
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009
yeah, dzięki gajs!
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
łabałbał, hehe chyba mało rozumiesz Zmartin.h (w przeciwieństwie chyba do Ciebie) znamy się, więc to nie jest żadna "akcja przyp.ierdalania się"
martin.h to złoty chłopak, miły i piękny (nawet bardzo ) Ten temat to żarcik, ale też zwrócenie uwagi mu, że ilość nie znaczy jakość
Poza tym co?! Dlaczego się "przypierdalasz"?! To martin.h nie może mieć własnego tematu o muzyce!!"Masz jakiś problem?"
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
ja tez lubie rocka, niestety w pracy słuchać nie mogę a w domu nie mam kompa wiec nie oglądam ale fakt faktem jak ktoś nie słucha to dużo tego jest
Rabarbar tak to juz jest z lobby Bart, Dżon i MI...... kółko wzajemnej adoracji które ciężko przeforsować pomimo czasami żałosnego poziomu wypowiedzi (nie dotyczy barta, ten reprezentuje wyższy poziom niż "żryj moje gówno"). Tak czy siak jak się uprą to masakra..... zawsze reszta podłapie