auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Nie 07 Lip, 2013 wlot powietrza na dach
Yo,
Jakw temacie, zastanawiam sie nad wlotem powietrza do Morsa, bo w taką pogodę panuje w aucie piekło. Tylko jaki, gdzie i za ile? Może ktoś z Panów rajdowców już ma jakieś doświadczenie. Ktoś, gdzieś, coś?
http://s2.flog.pl/media/f...ivic----fn2.jpg - ja moge taki zalatwic jak w CTR'ze mamy... cena zalezy od tego z czego mialby byc zrobiony... mega sprawa, naprawde to dziala i robi robote.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 08 Lip, 2013
ja mogę poszukać namiaru na taki jak w tojocie mam - przy otwartym robi robotę nawet w gorący dzień.
Wysłany: Pon 08 Lip, 2013
Wentylacji elektrycznej juz nie masz jak rozumiem?
Ja bym zrobil zgodnie z cyrkulacja, wprowadzilbym przez deske jakas rure ktora by Ci nadmuchiwala zimnego np z podszybia a w dachu bym zrobil cos na ksztalt luftu ktorym gorace powietrze sobie wyplynie a w ten czas rura najdzie zimne. Sprzyjac temu bedzie takze podcisnienia panujace na odcinku dachu.