auto: Renault Clio
silnik:: F7R700
moc: 5zł/km
Wysłany: Pon 18 Lis, 2013 Poszukiwane 205 GTi i Golf GTI do artykułu!!
Cześć - znajomy pisze artykuł o ikonach segmentu hothatch, do publikacji w jednym z głównych polskich (drukowanych) magazynów motoryzacyjnych - nr w znacznej mierze poświęcony temu tematowi. Niestety narazie jest duży problem ze znalezieniem 205 GTi i Golfa 1 GTI do wspólnej sesji zdjęciowej (potwierdzone m.in. Lancia Integrale, Renault 5GTT, Alfa 147GTA), która ma się odbyć w nadchodzący weekend, tj. 23 listopada, w Warszawie. Rzecz jasna poszukiwane są egzemplarze jak najbliższe seryjnym, w jak najlepszym stanie.
Jeśli ktoś byłby chętny w przedsięwzięciu uczestniczyć i uważa, że jego/jej GTI się kwalifikuje, bardzo proszę o kontakt - lub jeśli znacie kogoś chętnego (z poza forum lub rzadko tu goszczącego), też prosiłbym o podpytanie się. Mile widziane aktualne zdjęcia!
Chętnie odpowiem na dalsze pytania - tu lub pod 508 297 365.
auto: Renault Clio
silnik:: F7R700
moc: 5zł/km
Wysłany: Pon 18 Lis, 2013
cienki napisał/a:
Proponował bym udać się na forum peugeota 205.
Podkleję tam temat. Wiem, że jest parę fajnych egzemplarzy w Polsce w stanie nienagannym.
MRodz ubiegłeś mnie z tematem na 205 forum.
Kilka niezłych sztuk jest, owszem - niestey praktycznie wszystko na południu, a wątpie żeby w listopadzie komuś chciało się dymać do Warszawy. To samo z Williamsami
MoRToN, przekażę, ale myślę, że chodzi trochę o co innego - raz, że to nie oryginał, dwa że idzie już raczej w cult/low/german czy jak kto chce to klasyfikować, a to już powiedzmy materiał na inne artykuły/gazety.
leszq, jeśli to na poważnie i chce Ci się lecieć z Krk, to przekażę. Jak dla mnie nadaje się , ale ja jestem stronniczy wobec Renault