Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album


Poprzedni temat «» Następny temat
sprzet audio do domu
Autor Wiadomość

ade 
plotki... plotki...


auto: Królowa lawet
silnik:: f4rt
moc: 172km
Pomógł: 5 razy
Dołączył: 07 Sty 2008
Skąd: Krk

Wysłany: Nie 29 Gru, 2013   

jak jest mały pokój 10-15 m2 to i z małych monitorów za 400 zł (jakieś tannoy m2 czy coś tego typu) będzie przyzwoity bas, a jak wielki otwarty salon 70m2 to ciężko będzie cokolwiek w rozsądnych pieniądzach złożyć...;]
_________________
http://yt-motorsport.eu
http://facebook.com/YoungTimerMotorsport
http://instagram.com/youngtimermotorsport
 
 

kamil 
Kawior, cebula, kaszanka...


auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 01 Wrz 2009
Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności

Wysłany: Nie 29 Gru, 2013   

Do tego czego słucha Rabarbar to idealnym zestawem będzie stary technics Su 600-Su 700 lub pionieer z serii pow. A 400. Idealne kolumny, to stare, dobre altusy 140.
 
 

Kamill 
no ja mam M1 do wynajęcia


auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km
Pomógł: 44 razy
Dołączył: 27 Mar 2011
Skąd: Wilanów 90210

Wysłany: Nie 29 Gru, 2013   

kamil napisał/a:
Do tego czego słucha Rabarbar to idealnym zestawem będzie stary technics Su 600-Su 700 lub pionieer z serii pow. A 400. Idealne kolumny, to stare, dobre altusy 140.

Te altusy z mocnym pionnierem potrafią się bardzo ożywić :evil:
 
 
 

rabarbar
[Usunięty]

Wysłany: Nie 29 Gru, 2013   

A JBL ?? przypomniałem sobie ze kumpel miał kiedys jakies takie duze wysokie +wzmak pioniera i czady brzmiały na tym rewelacyjnie
 
 

Bonczek 
There you go...
Petrolhead


auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm
Pomógł: 51 razy
Dołączył: 25 Sty 2010
Skąd: Warszawa

Wysłany: Nie 29 Gru, 2013   

Michał napisał/a:
HETHACZ ORG - forum lajfstajlowe - felgi dobierzesz, audio kupisz, i dzik flinte doradzi


Dubeltówkę :rotfl:
_________________
Racing: CR-X / CBR 600rr
Cruising: W126 / C126 / R129 / 996.2

http://www.facebook.com/p...208482285855703 :)

 
 
 

kamil 
Kawior, cebula, kaszanka...


auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 01 Wrz 2009
Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności

Wysłany: Nie 29 Gru, 2013   

w tej cenie pod rocka - cięższe brzmienie nie znajdziesz nic lepszego co równo, dynamicznie zagra a przy tym dźwięk nie zleje się w kałomocz. Nie kombinuj w testach audiofilskich zawsze Altus 140 miał bardzo dobre noty.
 
 

rabarbar
[Usunięty]

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

Kupiłem kolumny Dali 505,teraz czas na wzmacniacz-chyba wezme Arcama albo Nad-a.
I teraz pytanko-jak podlączyć kompa do takiego wzmacniacza?Po prostu z wyjscia sluchawkowego do aux czy potrzebuje jakieś przetworniki analogowo-cyfrowe ?
 
 

bizon 
Witamina A..


auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km
Pomógł: 36 razy
Dołączył: 06 Lip 2009
Skąd: uć

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

albo tak jak piszesz albo optycznym, pod warunkiem, ze masz odpowiednie porty w karcie dzwiekowej kompa i we wzmaku, ktory zakupisz.
opcja optyczna oczywiscie lepsza.
 
 
 

kamil 
Kawior, cebula, kaszanka...


auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 01 Wrz 2009
Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

jak NAD to koniecznie to http://allegro.pl/nad-mdc...3878430814.html rozwiąże twoje problemy.

albo w ogóle jakiś strumieniowy odtwarzacz kup , ale pamiętaj żeby wzmacniacz miał coaxiala albo optyka
 
 

rabarbar
[Usunięty]

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

bizon, przeciez mówiłem ci ze szczyt moich umiejętnosci to sciągniecie apki od fejsa na telefon,więc raczej pozostane przy wyjsciu słuchawkowym
 
 

rabarbar
[Usunięty]

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

kamil, bez jaj,nie kupie jakiegos pierdolnika za połowe mojego budżetu na wszystko
 
 

siema 
krowa, kura, kaczka, drób...


auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km
Pomógł: 20 razy
Dołączył: 09 Maj 2009
Skąd: PWZ

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

Przecież podłączanie jakiegoś wypasionego sprzętu do gniazdka słuchawkowego to jakaś zbrodnia. W komputerze sygnał cyfrowy zamieniasz na analogowy wysyłasz go do sprzętu audio przez kabel narażony na zakłócenia, a później przemieniasz znowu sygnał analogowy na cyfrowy- jeśli nie zależy Ci na jakości dźwięku, to OK ale w przeciwnym przypadku?
Podłącz to po SPDIF albo innym cyfrowym złączu.
 
 

kamil 
Kawior, cebula, kaszanka...


auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 01 Wrz 2009
Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

aaa no to weź to http://allegro.pl/muse-us...3860426105.html
 
 

rabarbar
[Usunięty]

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

Chyba musze wyjasnić-sciągam bardzo niewiele mp3(głownie do słuchania na telefonie),w domu słucham głownie z cd i teraz planuje kupić gramofon,ale chce miec mozliwośc puszczenia tez muzy z kompa-więc wytłumaczcie jak mam to podłączycz lapka do wzmaka?Co to jest SPDIF ?Kurwa ja jestem pokolenie analogowe !!!
 
 

kamil 
Kawior, cebula, kaszanka...


auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm
Pomógł: 16 razy
Dołączył: 01 Wrz 2009
Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności

Wysłany: Pią 24 Sty, 2014   

no i jak te dali , ciekaw jestem opinii . Jezeli to nie problem to ile dałeś za nie ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Design by: DesignerCase.net fitting by szpak
Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 14