W ostatni weekend września organizatorzy zapraszają na trasy w okolicach Ciechanowa na 33. Rajd Warszawski.
W piątek rozegrany zostanie prolog na Bemowie, który będzie wliczany do klasyfikacji rajdu. Zawodnicy będą mogli przewieźć swoje rajdówki na lawetach do parku serwisowego w Ciechanowie, skąd następnego dnia ruszą na odcinki specjalne. Pierwszy etap to sześć odcinków specjalnych, podzielonych na dwie pętle. Pierwszy samochód ruszy na trasę o 9:25, a ostatni oes rozpocznie się tuż przed 14-tą, więc zawodnicy będą mieli sporo wolnego czasu popołudniu. Rozstrzygający etap to kolejne sześć prób, także podzielonych na dwie pętle. Wszystko rozstrzygnie się 1 października około godziny 15-tej.
Niestety na listę zgłoszeń musimy jeszcze poczekać do czwartku. Niebawem na stronie pojawią się także mapy rajdu wraz z najciekawszymi miejscami. Park serwisowy zlokalizowany będzie w Ciechanowie przed marketem Mrówka, a wstęp do niego będzie kosztował 5 złotych. Uroczysty start do rajdu będzie miał miejsce przed centrum handlowym Wola Park w Warszawie przy ul. Górczewskiej. W zabytkowych murach Zamku Książąt Mazowieckich zlokalizowano metę całego rajdu.
Ja w sobote zjawiam sie w Wawie. Daleko na oesy ze stolicy? Michal, imprezujesz cos wieczorem? Ja bym poszedl na jakies wylansowane housowe suki, if U now what a mean.
warwi [Usunięty]
Wysłany: Pon 25 Wrz, 2006
marek23- Ja bede jak zwykle w weekend w Warszawie. Zapraszam na podryw na taniec z gwiazdami, moge Cie wkręcić Tam może cos wyrwiesz. A jak gdzieś idziecie w sobote to się zjawię jak sie wyrobie i mnie zaprosicie