auto: Integra type R
silnik:: b18c6
moc: 200km
Wysłany: Wto 03 Mar, 2015
Mi to wygląda na grzyb, co by oznaczało, że gdzieś masz przecieki, bo grzyb się robi od wilgoci. Zacząłbym od zlokalizowania źródła problemu.
Dwa to nie wiem jak jest w T3, ale w e30 podsufitka lubi się odklejać po praniu, więc sprawdź lepiej na początku. Najlepiej na forach wielbicieli T3, oni znając życie mają wszystko obcykane od A do Z
Fotek nowych z tego roku nie mam, bo w sumie poza kupami ptasimi i troche kurzu/brudu to sie niewiele zmienia z zewnatrz. W koncu to stary VW, z czasow kiedy samochody robiono na lata.
Fotki z tamtego roku.. mozna podejrzec w temacie ktory dalem linkiem nizej oraz
Wyglada jak mniej wiecej tutaj kiedy kupowalem. (link powyzszy to do galerii bylego wlasciciela) Zdjalem pare naklejek z wnetrza i doczyscilem pare miejsc gdzie sie dalo oraz wyczyscilem dach ktory troche zamechecony byl.
Poza tym powieksz sie jedynie "sztukowana" korozja pod oknem, na drzwiach kolo okna i na nadkolu zamazana farba wyszla ruda.. ogolnie wydaje mi sie ze bedzie trzeba na koniec roku sie tym zajac - dziur nie ma (poza tym na podszybiu gdzie wlasnie wilogoc pewnie zaczela wchodzic)
No ale to temat o podsufitce/ach a sie rozpisalem o busiku
Jak kiedys na tym forum pisalem, mialem juz takiego i postanowilem znowu nabyc oraz sie tak szybko nie poddac, chyba ze bede potrzebowal $$ na rozwoj zycia.