auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km
Wysłany: Wto 29 Paź, 2013 MOTORLINK - serwis opon, assistance, i nie tylko
Witam wszystkich Hotchaczejros.
Zapraszam do nowo-otwartego serwisu opon "MOTORLINK" zlokalizowanego w Warszawie przy ulicy Kaszubskiej 2A. Jest to poprzeczna do ul. Czerniakowskiej między Gagarina a Chełmską.
Świadczymy wszelkie usługi związane z obsługą kół samochodowych, a więc pełen serwis, montaż, demontaż, wyważanie kół samochodów osobowych oraz dostawczych.
Sprzedaż opon oraz felg, zarówno nowych jak i używanych. Ponadto świadczymy usługi prostowania felg, a także dysponujemy sezonową przechowalnią kół.
Pracujemy wyłącznie na renomowanych maszynach Hoffman oraz Beisbarth, obsługujemy wszelkie rodzaje opon również niskoprofilowe oraz "runflat".
Zapraszam na nasz profil na Facebook'u (MOTORLINK) gdzie znajdziecie informacje o bieżących promocjach oraz innych usługach oferowanych przez MOTORLINK, min. assistance, transport pojazdów, a w niedalekiej przyszłości wypożyczalnia samochodów osobowych.
Już wkrótce pojawimy się również na serwisie aukcyjnym Allegro z atrakcyjną ofertą używanych opon oraz felg do samochodów osobowych.
Dla członków HH.ORG atrakcyjne rabaty !!!
Przykładowo:
Montaż i wyważenie 4 kół na felgach stalowych - standardowo 80pln/kmpl (dla HH.ORG 60pln)
Montaż i wyważenie 4 kół na felgach aluminiowych - standardowo 100pln/kmpl (dla HH.ORG 80pln)
Przechowanie kompletu kół/opon (cena za sezon) - standardowo 100pln/kmpl (dla HH.ORG 80pln)
Zaprasza kierownik serwisu
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km
Wysłany: Czw 28 Lis, 2013
ZAPRASZAM !!!
Kolejek póki co brak - ale nie warto zwlekać, zapraszam do umawiania sie na wymianę opon na zimowe.
Oferuję również sprzedaż opon zarówno nowych jak i używanych.
Ceny jak u Rasty (taka zmowa cenowa)
MOTORLINK
Kaszubska 2A
00-733 Warszawa
Tel (22) 841-66-21
Pozdrawiam
Chrzanek
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2014
byłem, byłem i szczerze polecam!
Kierownik Chrzanek nad wszystkim czuwa!
wszystko wygląda jak na niemieckiej reklamie. czysto, punktualnie, niedrogo, z uśmiechem i w miłej atmosferze
tak mi się spodobało, że dzisiaj dwa razy byłem
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm
Wysłany: Pią 31 Paź, 2014
Potwierdzam, polecam, lajkuję, propsuję!
Chrzanek ma cierpliwość do trudnych klientów