1. zmieniłbym kolor
2. posegregował produkty w bardziej ogólne kategorie (jadalnia, łazienka itp, coś na podobieństwo strony, którą podałem)
3. logo
4. wyrzuciłbym "nowość" z każdego produktu, poprzez to, że jest to na górze to gryzie się z napisem "do koszyka" produktu będącego powyżej i przez to wprowadza haos
5. zmieniłbym tło nawet na biały kolor
nie znam sie na sklepach internetowych, ale może poszukaj jakiegos layoutu gotowego?
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
1. zmieniłbym kolor
2. posegregował produkty w bardziej ogólne kategorie (jadalnia, łazienka itp, coś na podobieństwo strony, którą podałem)
3. logo
4. wyrzuciłbym "nowość" z każdego produktu, poprzez to, że jest to na górze to gryzie się z napisem "do koszyka" produktu będącego powyżej i przez to wprowadza haos
5. zmieniłbym tło nawet na biały kolor
nie znam sie na sklepach internetowych, ale może poszukaj jakiegos layoutu gotowego?
1. nie próbowaliśmy wiele różnych kolorów, parę odcieni fioletu - ten nam osobiście się najbardziej podoba
2. początkowo było tak jak napisałeś - wycofaliśmy się z tego
3. raczej nie zmienimy, ma być proste i kojarzone bardziej z designem niż z infantylnymi produktami dziecięcymi
4. wyrzuciłem zgodnie z sugestią (z automatu po 14 dniach miało zniknąć)
5. jak pkt 1
6. to jest gotowy loyout z nazwa.pl (gdzie mam wykupioną usługę sklepu )- który modyfikowałem osobiście przez ingerencję w plik css - tyle mogę tylko zrobić
ps. bardzo dziękuję za uwagi - właśnie dlatego tu najpierw wrzuciłem link
jasne, to jest ważne, jednak pamiętajcie, że to ma podobać się Klientom a nie właścicielom,
pokazałem ten sklep 2 mamom, obie powiedziały, że wygląd nie zachęca pomimo fajnych produktów,
umówmy się, że jeśli ktoś szuka "designerskich" rzeczy dla dzieci to raczej nie ma wyjebane na ładność różnych rzeczy i dlatego na wygląd strony też zwróci uwagę..
popatrz chociażby na przykład sklepu iSpot, jest ładny i ma sprawiać, że chcesz tam przebywać dłużej niż tylko wejść-kupić-wyjść (taka była filozofia steva - przeczytane w biografi).
przepraszam ale ja u Ciebie nie czuje się dobrze to moje subiektywne odczucie
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km
Wysłany: Czw 07 Mar, 2013
najprosciej zrobić test.
zostawiec takie jak jest przez pare dni - zobaczcie ile czasu ludzie siedza na stronie / co się dzieje i pozniej zrobcie zmianę.
tylko trzeba by to zrobic na zewnątrz a nie z ruchem forumowym czy znajomych.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.