auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
Wysłany: Śro 03 Lut, 2016
marcinstachon napisał/a:
Clio 3 sporta,r27?
Jakbyś chciał którąś z allegro kupić, to wal na PW, bo historia ~90% pojazdów z polskiego internetu jest mi znana. I raczej nie chciałbyś takimi ulepami albo anglikami jeździć, a większość stoi nadal od momentu kiedy ja szukałem coś dla siebie
auto: brak
silnik:: brak
moc: brakkm
Wysłany: Czw 04 Lut, 2016
stracilem prawko przez to auto na 3 miesiace, mam uraz to raz, a dwa co wyjazd to trzepanie bo auto nia ma co ukrywac w oczy sie rzuca Mialem kupowac niebieska 106tke rajdowke ze slaska, niestety sprzedawca okazal sie fra.. i teraz kasa lezy. Wiec kupiłbym coś, a z megane sport mam najlepsze wspomnienia Jezeli opel sie sprzeda w miare szybko, nie znajdzie sie jakies megane,clio a ja nie wydam kasy odlozonej na glupoty to bardzo prawdopodobny zakup to 1M Coupe w rudym kolorze jedna sztuka jest na otomoto
auto: białe
silnik:: 2.3
moc: 350km Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Sty 2015 Skąd: Warszawa
marcinstachon napisał/a:
stracilem prawko przez to auto na 3 miesiace, mam uraz to raz, a dwa co wyjazd to trzepanie bo auto nia ma co ukrywac w oczy sie rzuc
Zdolniacha z Ciebie przez ponad 2 lata jazdy Elisem K20 raz mnie zatrzymali (pierwszy raz jak wyjechałem po 3msc składania auta... dranie dopadli mnie 100m od domu ) i zero mandatów... brak tablicy z przodu i naklejka na szybie pod wycieraczką chyba pomogły). Ale szanuje Twoje podejście do trzepania
marcinstachon napisał/a:
1M Coupe w rudym kolorze jedna sztuka jest na otomoto
byly 3 sztuki jedna z USA za 152 tys, druga caly czas sie pojawia za ponad 220 tys, i jedna ruda z car select 170 tys. Piekne auto moje marzenie chyba z TOP.
Co do prawka? Pierwsza jazda po zakupie, wioska za miastem 3 domu w polu, ale teren zabudowany 103/50. Moja glupota, moj blad mowi sie trudno Jakos przejezdzilem ten czas, na cale szczecie juz po temacie.
tu juz nie chodzi o mnie bo to pierdoła Tylko pogoda ładna człowiek chce pojezdzic wyciagam pudło z garażu po 15 minutach kontrola na miescie tak z niczego, poprostu;) 'A te opony to juz nie nadają sie do użytkowania, dzisiaj dowod zostanie za to zabrany " ale Panie policjancie to są opony z takim bieżnikiem tzw slicki ) meganke r25 też sprzedałem z podobnego powodu, stłuczka dwoch aut przyjechali panowie policjanci, ja sobie stoje obserwuje ich prace, po skonczonej interwencji podchodza do mnie czy to megane zaparkowane na zakazie moje? Oczywiscie, że nie zostawili wezwanie - olałem. To pozniej swoja Alfa przez całe Mielno mnie gonili
W malym miescie mieszkam nie ma co ludzi stresowac
Moja Honda? Przerobiony angol, wszystko na ori czesciach, nie upalane. 2 kpl felg, auto bezawaryjne, na biezaco serwisowane. Lakier nie jest idealny i jest to tez przekladka ale cena tez nie bedzie jak za EU...
auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
marcinstachon napisał/a:
Jezeli opel sie sprzeda w miare szybko, nie znajdzie sie jakies megane,clio a ja nie wydam kasy odlozonej na glupoty to bardzo prawdopodobny zakup to 1M Coupe w rudym kolorze jedna sztuka jest na otomoto
mając takie coś na horyzoncie, to pojeździłbym nawet i tym autobusem przez miesiąc, oby tylko mieć 1M, albo e92 M3
W malym miescie mieszkam nie ma co ludzi stresowac
Cytat:
No fakt... Wilanów to to nie jest.
Teraz już Was (osoby mające coś do miasteczka) rozumiem. Po tej wypowiedzi wszystko stało się dla mnie jasne, zaczęło łączyć się w spójną całość. Od początku wypierałem możliwość takiego toku rozumowania, ewentualnie nie brałem tych wypowiedzi serio. Teraz już wiem że po prostu byłem w błędzie i się do tego przyznaję.