auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006
nie zebym sie zszokowal bo niby kazdy z nas wie, ze to tak wyglada.. ale gapimy sie na te plakaty.. a tak naprawde to gowno warte - madry film..
dlatego najlepiej wracajcie do domow kupcie kwiatka i dajcie go jej (w przypadku niektorych, jemu.. )
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
kaszana
takie pierdoły tworzą chyba brzydkie kobiety żeby się dowartościować
znam wiele pięknych "naturalnie" kobiet i nie czuję się że mam "zachwiany" odbiór piękna
w nawiązaniu do tych pseudo modelek które muszą na siebię nałożyć masę tapety + obróbkę w programie graficznym... takie są potrzeby rynku, nie każda kobieta jest piękna, ale nie znoszę jak na siłę chce taką się stać
śmieszą mnie sesje zdjęciowe do gazet, pokazy mody, castingi w których ktoś chce się stać kimś kim nie jest i może to osiągnąć jedynie na ułamek czasu swojego życia
eee się rozpisałem, walić to... lubię zdrowe dupcie i tyle, kaszaloty won!
kurwa aleś się rozpisał... dodam tylko że cały pokazany na filmie proces zachodzi w mojej głowie zawsze wtedy kiedy jestem najebany w klubie i gapię się na jakiegoś paszczura hehe
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 16 Paź, 2006
popieram w 100% PiTTa!!
i dodam jeszcze cos.. sztuka jest znalezc taka dziewczyne, ktora bedzie nam sie podobala rano po dlugiej nocy, a nie wieczorem przed zabawa )
oczywiscie wszyscy takie mamy!!
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.