auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Wto 09 Lut, 2016 [S] Focus ST trackDay spec
Do sprzedania Focus ST w specu jak poniżej. Auto zbudował ciacho na nowych częśćiach. Wszystko z poniższych oprócz skrzyni biegów było zakupione jako nówki.
Ciacho był tym 3-4x na Ułężu i raz na Poznaniu, pozmieniały się priorytety i musiał sprzedać auto.
Kupił je mój drugi kolega, który wystartował autem raz na "zostaw ten ręczny" i z powodów zawodowych nie miał czasu nim jeździć, auto było przepalane co jakiś czas na mieście i trasie, natomiast od ponad pół roku stało nie ruszane w garażu podziemnym. Po naładowaniu akumulatora odpalił bez problemów. Aktualnie auto stoi u mechanika na przeglądzie, po sprawdzeniu do końca tygodnia będzie gotowe na jazdy próbne.
Auto ma zgięty rant tylnego błotnika, jeżeli będą lepsze zdjęcia to podrzucę.
Auto w realu wygląda jak świeżo zbudowane, wszystko jeszcze pachnie nowością, nie jest wyjechane, nawet nie jest brudne czy powycierane.
Polecam przejechać się nim kawałek, ja po pokonaniu kilku km czułem sie jak bym jeździł nim od roku., jest bardzo łatwe i przyjemne w prowadzeniu.
ST170
nowy gwint TEIN SuperStreet
poli w całym zawiasie
półklatka
krótka skrzynia MTX75 główne .06) ze szperą Quaife
redukcja wagi wywalona klima
deska flock
regulowane kolko walka wydechowego
cambery
staby Eibach
kiera rrs
fotele bimarco
pasy rrs
wydech z nierdzewki custom 2,5" PrzemoCar
felgi team dynamics pro race 1.2
Opony federal RSR - dużo mięsa
odelzone kolo jednomasowe,
nowe sprzeglo
nowe hamulce ale juz nie pamiętam jakie, chyba ferodo ds
Koszty tych modów to ~15k zl
Cena 17k zł
Do obejrzenia na Jana Kazimierza.
Michał: 605666307
fajna sztuka. miałem okazję nim polatać kiedyś i nieźle się to to prowadziło. wiadomo - do odchudzonego Clio z zawiasem podejścia brak ale do nauki i funu dobry temat