auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Śro 29 Cze, 2016
Nie chce wtykać kija w mrowisko, ale siedziałem w takim cupie jakis czas temu, w sumie jak by wyjąć recaro to zostaje taka bieda jak w dostawczaku jeżeli chodzi o wnętrze.
Nie chce wtykać kija w mrowisko, ale siedziałem w takim cupie jakis czas temu, w sumie jak by wyjąć recaro to zostaje taka bieda jak w dostawczaku jeżeli chodzi o wnętrze.
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Czw 30 Cze, 2016
Marek23 napisał/a:
Kamill napisał/a:
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Wysłany: Czw 30 Cze, 2016
Stf napisał/a:
dobre auto do ustawiania lancerów w szeregu. dziwne że tym jeszcze tak niewiele osób nakufia po trackdayach.
Trzeba przyznać, że daje dużo radości z jazdy. Nie spodziewałem się, że tak dobrze będzie się prowadzić. Jedyny minus, że w porównaniu do cięższego evo x nie przyspiesza jakoś rewelacyjnie.
kosmita - na kresce zawsze będzie ktoś szybszy. nawet jeśli kupisz nowe turbo S to i tak możesz spotkać golfa 2 vr6t. dla mnie w budżecie do 100k auto nie ma konkurencji, jestem przekonany że to dobrze wydany hajs. wersja po sofcie na 320KM i na KW CS spokojnie może konkurować z evo co udowodnił np. Rataj.
wnętrze mi akurat pasi. nie to co w leonie w którym po 3min opuściłem salon.