auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 14 Paź, 2006 [HELP] Kodeki audio
Ogarnia ktos temat dzwieku? Bo chyba brakuje mi jakichś kodeków i nie mam dźwieku w filmikach online na przykłąd google video, w filmach z dysku jest, ale dla odmiany filmy z dysku są wszystkie takie ciemno bordowe. Co mam ściagnać zainstalować, albo co zrobić.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Sob 14 Paź, 2006 Re: [HELP] Kodeki audio
Loko napisał/a:
Ogarnia ktos temat dzwieku? Bo chyba brakuje mi jakichś kodeków i nie mam dźwieku w filmikach online na przykłąd google video, w filmach z dysku jest, ale dla odmiany filmy z dysku są wszystkie takie ciemno bordowe. Co mam ściagnać zainstalować, albo co zrobić.
Wysłany: Sob 14 Paź, 2006
Próbowałęm już róznych, ffd show, k lite też instalowałe i nic dalej to samo , spróbuje te które dałęś w linku, może to jakaś nowsza wersja i potem napisze co i jak
Loko napisał/a:
Próbowałęm już róznych, ffd show, k lite też instalowałe i nic dalej to samo , spróbuje te które dałęś w linku, może to jakaś nowsza wersja i potem napisze co i jak
Odinstaluj wszystko co masz i zainstaluj te.
Moze wrzuciles sobie jakiegos knota i przeszkadza.
Odinstalowałem wszystkie, zainstalowałem te i nadal obraz jest taki dziwny, ale zauważyłem teraz cos co może pomoże (niezły rym), w windows media playerze jest taka opcja ustawiania kontrastu/nasycenia itd. i jak się tym pomiesza troche to mozna w miare dobry obraz ustawić.
Loko napisał/a:
Odinstalowałem wszystkie, zainstalowałem te i nadal obraz jest taki dziwny, ale zauważyłem teraz cos co może pomoże (niezły rym), w windows media playerze jest taka opcja ustawiania kontrastu/nasycenia itd. i jak się tym pomiesza troche to mozna w miare dobry obraz ustawić.
No z tym obrazem to pierwszy raz takie coś mam, audio zdarza się juz któryś raz z kolei, ale wcześniej ściagałem allplayera i tam jest opcja live update do ściagania kodeków i to pomagało na dźwiek, ale teraz coś nie działa i live update leży, przynajmniej u mnie.
Loko napisał/a:
No z tym obrazem to pierwszy raz takie coś mam, audio zdarza się juz któryś raz z kolei, ale wcześniej ściagałem allplayera i tam jest opcja live update do ściagania kodeków i to pomagało na dźwiek, ale teraz coś nie działa i live update leży, przynajmniej u mnie.
Chcialem juz powiedziec "włącz vnc" ale zapomnialem ze nie jestem w pracy
Loko napisał/a:
a co to takiego vnc?
VNC (Virtual Network Computing) software makes it possible to view and fully-interact with one computer from any other computer or mobile device anywhere on the Internet. VNC software is cross-platform, allowing remote control between different types of computer. For ultimate simplicity, there is even a Java viewer, so that any desktop can be controlled remotely from within a browser without having to install software.
ok rozumiem, zdalne sterowanie
[ Dodano: Sob 14 Paź, 2006 ]
Najgorsze jest to ze w lfs, w którego mamy grać też nie ma dzwieku:/ przy łądowaniu wychodzi error initalisig sound i jest głucha cisza.