co Ty gadasz ziom
pamiętasz zeszłą zimę? masz jakieś info od Zubilewicza że zima ma być łagodna?
wydaje mi się że jak dojebie niebawem mróz to się wszyscy obsrają
napada znowu śniegu i tylko zimówki będą wchodziły w grę
z tańszych to może "nalewanki"? max. 150 za szt. można kupić a słyszałem że są niezłe, ale 1 warunek na 1 góra 2 sezony, potem guma jest do dupy
ja mam problem bo nie wiem czy zmieniać gumy na stalowych 14" czy wsadzić zimówki na obecne 15" alu
tak czy inaczej muszę kupić nowe zimówki a ceny podobne czy 185/60/14 a 185/55/15
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 16 Paź, 2006
Na zime moge zdecydowanie poleciś goodyeara ug 7, bardzo dobrze trzyma ta opona. A z opon na których nigdy nie jezdziłem to słyszałem sporo dobrych opini o sempericie.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006
Qrcze, ja juz dzis auto musiałem skrobać! Powiem ewam że dębice frigo są niezłe! Mam je w 190-tce i jestem z nich bardzo zadowolony
_________________ ...
warwi [Usunięty]
Wysłany: Wto 17 Paź, 2006
Ja mogę polecić oponki na których jezdziłem: Nokian HAKKAPELIITTA - rewelacja na śniegu, potem miałem CEAT ARCTIC również baaardzo dobra guma (na barbórce cieszyńskiej w zeszłym roku śmigały na nich lancery!!!), teraz mam nówki frigo kupione za dobre pieniądze i jestem zadowolony ale lepiej jezdziło mi sie na CEATach. Według mnie zimówka musi być "świeża" żeby sprawdzała się na śniegu. Pod tymi oponkami podpisuję sie obiema rękami i gorąco je polecam.