auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 21 Gru, 2018
i mnie nie zabraknie!
albo zabraknie.. zobaczymy..
Kurna, przeczytałem tylko to co na podanej przez Ciebie stronie nie klikając w regulamin! Pyta mnie wczoraj Stara na ile jadę w sobotę, więc przypomniałem sobie, że nic nie opłaciłem- wchodzę w zgłoszenie, a tam jakiś regulamin, jakieś treningi w piątek i max 5 kółek z napinką w sobotę- myślę, nie tak zrozumiałem zajawkę z pierwszej strony Klikam dalej, a tam nie ma już miejsc...
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Wto 15 Sty, 2019
siema napisał/a:
kosmita napisał/a:
Nie lepiej pojechać tam na zwykły track day ?
No właśnie wolałbym luzacki track day. Chciałem pobawić się autem, a nie napinać maks 5 kółek.
Kamill napisał/a:
Ja się zarejestrowałem właśnie przed chwilą, więc coś kręcisz.
A to 'Prolog' nie oznacza tylko treningu w piątek?
Nie, oznacza pierwsza imprezę z całego cyklu, czyli prolog.
Dzień otwarty jak na slomczynie bez pomiaru czasu jest tak ciekawy że o 12 nie ma już chętnych na jazdę.
Na Modlinie teraz otwierają trasę która ma 5km. Na dniach otwartych jest chyba tylko jakiś jej wycinek i podobno średnio ciekawy.
Ktoś oprócz AlphaOne jedzie jeszcze? Ja się waham, zobaczę jak będę stał z czasem i czy zdążę odespac ten tydzień, bo jak nie to usne tam miedzy przejazdami.