jak coś to mam do sprzedania Iphona 7 32GB w kolorze różowo-złotym.
Stan igła, kupiony jakoś w połowie 2016r. - stan baterii ok. 85% więc całkiem spoko, nie będzie problemów.
Cały komplet w pudełku.
Cena 1200zł.
ps. jeszcze nigdy nie sprzedałem tak szybko iphona jak dzisiaj swojego X... zaraz po wystawieniu miałem klienta który odebrał spod drzwi
jednak ajfon to ajfon, zawsze się chętny trafi
Czemu rozczarowanie?
2900 za jaka pamięć i wiek telefonu?
64, kupiona we wrześniu w MM
niezle spadly ceny bo teraz nowke za 3500 mozna wyrwac.
Czemu rozczarowanie?
względem mojego poprzedniego 7 w zasadzie bez szału... a w porównaniu do note 8, którego też używałem od ponad pół roku też bladziutko wypada.
Ekran, niby oled, ale nie ma podejścia jakością do samsunga.
Jakość wykonania, dawno nie widziałem takiego gówna w tak zacnej cenie
ostre krawędzie przy łączeniach ekranu z obudową tak że można sobie palce pociąć, z czasem się to wypolerowało od używania, ale początkowo byłem nieco zdziwiony.
Wg mnie apple stoi dokładnie w tym samym miejscu od dłuższego czasu i lecą jedynie na odświeżaniu modeli dowalając im coraz wyższe absurdalne ceny.
Jak widać na moim przykładzie można przejść z ios na androida i to bez stresu.
Używałem oba systemy dłuższy czas i przyznam szczerze że częściej łapałem ostatnio za note niż iphona, więc coś nie tak
Decyzja klepnięta, ja sobie kupiłem Note 9 a żonie oddałem Note 8, pozbywamy się całego sprzętu apple, nie czuję smutku, wręcz przeciwnie