auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 10 Gru, 2006
Dees chyba wygrał w totka i kupuje wszystko po kolei, samochów, nowy telewizor, nowy aparat, za niedługo jeszcze będzie nowa hulajnoga juz mi o tym wspominał na pw
jezeli potrzebujesz mala kompaktowke z mozliwosciami to polecam canona a700 , mam i jest oki, zoom x6 dobry procesor obrazu , manual, duzy wysw 2.5", canon robi dobre male kompaktowki, cena okolo 1tys , wart jest swojej ceny
ale zachorowalem na lustrzanke, poprostu dojrzalem nikon d40
prosty, ma np wieksze mozliwosci robienia fot w wyzszych iso, klania sie szybkosc, optyka i obrobka obrazu przez procesor co u nikona zasluguje na uznanie, praktycznie w iso1600 nie szumi
bo robie z lapy foty dziecku przy czasie powyzej 50ms, a do dziecka trzeba miec raz ze cierpliwosc a dwa ze szybki aparat
i tego mi wlasnie brakuje troszke w canonie, robi dobre foty ale bez flesza w pomieszczeniach , na manualu ciezko dziecko stabilnie uchwycic
Trochę bardziej rozbudowany kompakt z wieloma ustawieniami manualnymi. Ma niezły zoom - 12x optyczny + 3x cyfrowy.
Niestety zepsuł się w nim oryginalny flash (a gwarancji z USA panasonicowe buraki w PL mi nie uznały), więc w sobotę dokupiłem do niego zewnętrzną lampę Metz i jestem mega zadowolony. Jednak zewnętrzna lampa to jest to. Pobawiłem się chwilę i znów wróciło moje najaranie na robienie zdjęć
mikson [Usunięty]
Wysłany: Pon 11 Gru, 2006
a jak szumy w panasonicu? ponoc spore slyszalem
ale maja dobre obiektywy leica
generalnie aparacik fajny jest dobrze wykonany jakosciowo i nawet ergonomiczny, bawilem sie nim troszke