Dzisiaj rano na parkingu stał jakiś dziwny Yaris na Deutsche blatach. Niby nic ale jak się przyjrzałem to zauważyłem: inne zderzaki przód z halogenami, tył taki prosty bez zaokrągleń, był obniżony i miał 16'. Środkowy zegar był analogowy nie cyfrowy a w dodatku miał białe tarcze. Nie widziałem nigdzie jakiegoś znaczka YTS czy coś.
Nie wiecie czy jest jakaś taka wersja czy to przeróbka? Dodam, że to ten poprzedni Yaris, nie najnowszy!
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Czw 07 Gru, 2006
hmm zegar analgowy inne zderzaki, pewnie z tylu mial jeszcze takie poprzecne swiatla wbudowane w zderzak. z opisu wyglada na Yaris TS
oznaczenie to TS tak jakby co
tutaj fota tylu TS`a http://www.toyota.fr/medi..._07_800x600.jpg taki?
[ Dodano: Czw 07 Gru, 2006 ]
wyprzedziłes mnie.. a wszystko przez to ze chcialem jeszcze fotke dac..
katalogowo:
moc 105 koni,
przyspieszenie 9.0 do 100 km/h.
W rzeczywistości przyspieszenie podobno odrobinkę lepsze. Niestety mierzyłem tylko g-techem i to do 60mil, więc trudno coś więcej powiedzieć.
Ale moc zmierzona na hamowni i trzyma serię (nawet z malutkim gifcikiem - 0,5 konia i koło 10 niutków)
Nie jest to jakiś diabeł czy demon prędkości, ale przyjemny samochodzik do miasta.
I niepozorny z wyglądu, co osobiście najbardziej w nim cenię.
mikson [Usunięty]
jw
maly niepozorny i nie jednego 2.0l wk.....wi
royb [Usunięty]
No no napewno nie jednego dupowoza idzie tym TS'em objechac, bardzo dziekuje za informacje, juz teraz wiem ze jest cos takiego i jakie ten woz ma mozliwosci. Zaszkoczyliscie mnie. Do tej pory Yarisa kojarzylem z samochodem co ma predkosciomierz z innej galaktyki i buja sie na zakretach jak lodka na morzu. Teraz moje zdanie sie zmienilo
yeah Michał... raz nie mogłeś mnie dojść (jak się jeszcze nie znaliśmy), a raz odejść
Ale miałeś wtedy jeszcze serię... Teraz byłoby szybciej pozamiatane .
p.s. Fajny mam tekścik nad avatarem - w pełni się utożsamiam