Wysłany: Śro 13 Gru, 2006 święta czyli prezenty...
Jak co roku z nadejściem świąt nadchodzi problem prezentów. Może nie jest jakiś przerażający ale jest....
proponuję dawać tutaj ciekawe pomysly na prezent dla niej/dla niego ktore będą nietuzinkowe, ciekawe.... śmieszne lub poprostu fajne...
może komuś, mi na przyklad, przyda się dobry pomysl :570:
no to jedziemy Panowie....:] :564:
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
shorti [Usunięty]
Wysłany: Śro 13 Gru, 2006
ja dla rodziców kupilem taki ciekawy gadzet. Za bardzo nie wiem jak to nazwac ale jest to połączenie filizanki i małego czajniczka (sa to dwa pasujace elementy do siebie, wyglada to tak ze do tej filizanki wsadza sie czajniczek i calos wyglada jak duzy czajniczek ).
mozna to kupic w GM na gorze w sklepie galeria centrum hehe koszt 59 zł
jak by kogos interesowało jak to wyglada moge rzucic fotki
shorti a to przypadkiem nie jest taki podgrzewacz do herbaty?? ze do tej "filizanki" wstawia sie taka mala swieczke i na to stawia sie ten dzbanek?? ja w zeszlym roku cos takiego kupilem
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
dokładnie home made są fajowe , dziewczyna mi na dzień chłopaka upiekła tort w kształcie auta zrobiła kubek album z zdięciami itp i z tego byłem max zadowolony i podniecałem sięjak małe dziecko , a jak bym dostał zegarek albo inne gówno to co pocieszył bym sie chwile podziękował i tyle bo to tylko jakis zegarek.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Cytat:
fajnie macie bo ja nie dostaje prezentow
a dlaczego? czyzby ktos nie wiedzial, ze kobiety sa... potrzebne i trzeba im dawac prezenty bo wtedy sie ciesza, a usmiechniete zawsze wygladaja ladniej..
cos chyba sie wzruszylem za bardzo.. to te swieta..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Kasik [Usunięty]
Peter napisał/a:
nie wcale Kasik...
a ty skad wiesz prezenty od moich dziewczyn sie nie licza..hehe
Jakarti napisał/a:
a dlaczego? czyzby ktos nie wiedzial, ze kobiety sa... potrzebne i trzeba im dawac prezenty bo wtedy sie ciesza, a usmiechniete zawsze wygladaja ladniej..
dokładnie home made są fajowe , dziewczyna mi na dzień chłopaka upiekła tort w kształcie auta zrobiła kubek album z zdięciami itp i z tego byłem max zadowolony i podniecałem sięjak małe dziecko , a jak bym dostał zegarek albo inne gówno to co pocieszył bym sie chwile podziękował i tyle bo to tylko jakis zegarek.
Jakby to byl Tag Heuer Monaco Edition, to bym sie zajaral, idealnie pasuje dla usportowionego kierowcy
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
dla mnie Tag Heuera Monaco V4 poprosze pod forumową hoinką od zawsze strasznie mi się podoba, tylko wybór auto vs zegarek mnie nie przekonuje do zakupu