auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Wto 02 Sty, 2007
'too fast to race' widzialem kiedys taki film
ogladajac filmik robi sie cieplej na zołądku, co to musiało być na żywo :558:
kolesie ktorzy to budowali musieli byc szaleni! a kierowcy chyba rodzili sie bez jakiejs czesci mozgu/chromosomu czy co tam jest odpowiedzialne za strach :546:
FIA dopuszczajac do udzialu w zawodach takie konstrukcje, praktycznie bez ograniczen mocy, uczynila poczatek lat 80-tych jednymi z najpieknijszych (nie liczac rodzinnych tragedii, dzieki ogromnej ilosci wypadkow w tych autach...)
ps.mysle ze zostalem splodzony dzieki tym autom
ps2.albo przez zniesienie stanu wojennego
ps3.no ewentualnie dzieki miłosci mego ojca do mej mamci :564:
hehe pewnie u Colina bylo by agresji 100 % bo kiedys widzialem film gdzie colin jechal chyba jakims reno 5 i widac bylo ze ogarnia... ale strach sie bac co by bylo gdyby dorwal audi quattro na szutrach
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
44FG [Usunięty]
Ja mam gdzieś 3 dość długie filmiki o B-grupie (w tym wspomniany "Too fast to race"). Jakby ktoś chciał to mogę nagrać na płytce i przynieść na spota jakiegoś. Co do oglądania tych rajdówek, to nic prostszego jak wybrać się na Rajd Niemiec. Do tej pory w klasie historycznej można tam spotkać przynajmniej Audi Quattro S1, a także czasem Rallye Golf-y
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Dla mnie wypadek Toivonena jest poprostu niewiarygodny.. z samochodu nic nie zostało.
Ten wypadek przyczynił sie do zakończenia historii B grupy jeśli się nie mylę.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
saxorulez napisał/a:
Dla mnie wypadek Toivonena jest poprostu niewiarygodny.. z samochodu nic nie zostało.
Ten wypadek przyczynił sie do zakończenia historii B grupy jeśli się nie mylę.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
To hołowczyc kiedyś tak powiedział ze na jednym z rajdów mistrzostw świata ( nie pamietam na którym) na hopkach skakał tam gdzie było najwięcej ludzi bo tam właśnie była droga.