na tv4 - telewizji ktora jest wlasnoscia polsatu - mozna obejrzec jedna z pierwszych polskich kreskowek dla doroslych.
Zanim obejrzalem slyszalem duzo opinii ze smieszne i fajne ze duzo niezlych tekstow.
Ogolnie moim zdaniem dosc smieszne, calkiem fajnie zrobione, muzyka rockowa pasuje do klimatu animacji. Ogolnie troszke widac inspiracje najwiekszym takim serialem southparkiem - tez 4 malych bohaterow jeden - czesiek - to taki troche kenny zamiast garrisona jest jakas stara miotla, a role Chefa pelni pielegniara z glosem faceta
Jak dla mnie ciekawe ale w niektorych odcinkach troszke za malo abstrakcji i absurdu
[ Dodano: Nie 07 Sty, 2007 ]
znalazlem troche info
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 07 Sty, 2007
Jaka, leci wieczorami, czasami oglądam nieświadomie jak TV towarzyszy mi jako tło do ksiązki. Niektóre teksty powalaja , ale przyznam że zdarzyło mi sie dwa razy wyłączyć bo poprostu nie dało się słuchać bełkotu.. ale idea naprawde fajna.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 07 Sty, 2007
swego czasu w telewizyjnym dodatku do wyborczej zjechali to z góry na dół - że mieszanka south parku z klanem na drzewie (z cartoona, jeśli ktoś nie kojarzy), sam nie miałem jeszcze okazji obejrzeć, więc więcej nic nie powiem