Jak to możliwe, że kochasz kobietę i jesteś dla niej gotowy poświęcić wszystko, a piętnaście lat później zostaje z tego tylko fizyczny wstręt, nienawiść i góra wzajemnych pretensji?
Pozycja dla każdego prawdziwego faceta. Dużo wulgaryzmów i brudnego seksu, który jednak nie razi, tylko pokazuje mężczynę i jego ukryte, często niespełnione pragnienia.
wyjaśnienie dla Jakartiego - jak się lubi pewien nurt w literaturze to się zna autorów i się ich po prostu czyta. ale do tego trzeba być piśmiennym a nie tylko po klubach ganiać i murzyńskiej muzyki słuchać
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 20 Lut, 2007
KonradMK napisał/a:
wyjaśnienie dla Jakartiego - jak się lubi pewien nurt w literaturze to się zna autorów i się ich po prostu czyta. ale do tego trzeba być piśmiennym a nie tylko po klubach ganiać i murzyńskiej muzyki słuchać
ciekawe co Ty ostatnio przeczytales
ps. swierszczyki sie nie licza.
pss. jakbys czytal tygodniowo jakies kilka tys stron prawa handlowego, historii integracji europejskiej i innych takich to napewno byloby Ci trudniej znalezc czas, a juz napewno ochote na czytanie czegokolwiek innego..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Panowie, na relaksie. Książkę pożyczyłem od dziewczyny kuzyna... Z tego co wiem to Ziemkiewicz jeste też publicystą, czasem trafiam na jego artykuły. Ja też nie mam zbyt dużo czasu by interesować się literaturą, ale chyba mam oblatanych znajomych, bo zawsze ktoś coś dobrego poleci. Jakarti zapisz się do miejskiej biblioteki i załatwione. A, że czasem tam fajną pannę można spotkać, chyba nie muszę Ci powtarzać...
jakbys czytal tygodniowo jakies kilka tys stron prawa handlowego, historii integracji europejskiej i innych takich
wlasnie wczoraj robilem porzadki w notatkach studenckich i dokopalem sie podstaw prawa, prawo handlowe, prawo cywilne, prawo miedzynarodowe, integracja europejska, traktaty, umowy... eeech jak dobrze ze mam to juz za soba