auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 21 Wrz, 2009
nie ma to jak dymać klienta... 500zl za dorobienie klucza
_________________ Samochody to ZUO!
smalec [Usunięty]
mój ojciec do passata jak dorabiał to zamawiał bezpośrednio w VW w Poznaniu (tak podobno dużo szybciej) a kluczyk był produkowany u szwabów, cała procedura była trochę skomplikowana i trwała parę tygodni.... ale to było dawno temu...
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
W Rudzie ślaskiej jest koles, który jak szukałem do micry, to powiedział, ze z immo i sterowaniem zrobi za 400-450 zł... z salonu by wyszło wtedy koło 900 zl...
Pogadaj z Kamilemrowerem
A taki zwykły klucz z immo tylko dorobisz prawie wszedzie, jak sie pytałem w marketach to powiedzieli ze za ok 250-270 zł.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Dorobienie klucza do vw jest o tyle kłopotliwe ze zewnetrznie scyzoryki nie różnia się niczym a nie każdy da się zaprogramować do danego auta.
u mnie jest magik który dorabia klucze ale też nie wszystkie i potrzebuje klucz dzialajacy z ktorego costam zczytuje i programuje dzieki temu nowy.
Jednak programuje tylko klucze czyste kupywane u niego tlumaczac sie tym ze klienci czesto przywozili mu nie te co trzeba i musial kombinowac zeby to dzialalo.
W aso trzeba numer nadwozia i na jej podstawie zamawiaja klucz z niemiec, na miejscu klucze nie sa dorabiane, generalnie bardzo droga impreza...